ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Διάσημη ηθοποιός οδηγούσε καπνίζοντας χασίς! (φωτό)
Showbiz

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Διάσημη ηθοποιός οδηγούσε καπνίζοντας χασίς! (φωτό)

Δεν έχει τέλος η κατάντια πασίγνωστης ηθοποιού η οποία δεν σταματά να έχει προβλήματα με το νόμο.

Ο λόγος για την Amanda Bynes. Πριν λίγο καιρό η τροχαία είχε αφαιρέσει από την ηθοποιό το δίπλωμα οδήγησης επειδή ήταν μεθυσμένη κι εκείνη για να δείξει ότι «συμμορφώθηκε» άφησε το ποτό και άρχισε το χασίς στο τιμόνι.

Μάλιστα, αυτή την τραγική στιγμή την απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός αποδεικνύοντας πως η ηθοποιός δεν βάζει μυαλό και πλέον είναι επικίνδυνη και για τους συνανθρώπους της στο δρόμο.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η ηθοποιός οδηγούσε στο Λος Άντζελες και ταυτόχρονα κάπνισε χασίς. με μια πίπα, την οποία την είχε καμουφλάρει έτσι, ώστε να μοιάζει με αναπτήρα αυτοκινήτου.

Μάλιστα, η Amanda Bynes βρισκόταν σε ένα πάρκινγκ και από την επήρεια έχασε την αίσθηση και έπεσε πάνω σε σταματημένα αυτοκίνητο προκαλώντας ζημιές. Όταν η τροχαία ήρθε να πάρει την ηθοποιό και το αυτοκίνητο, η εικόνα που αντίκρισαν ήταν σοκαριστική. Βρωμιά, σκουπίδια, άδεια μπουκάλια και στάχτες παντού.

Η Amanda Bynes έχει χαλάσει την εικόνα που είχαν οι θαυμαστές της για εκείνη όταν πρωταγωνιστούσε στις σειρές του Nickelodeon.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, πριν αρχίσει να παίρνει σβάρνα τα αυτοκίνητα, είχε πάει και είχε κάνει επί τρεις ώρες spa, αλλά μάλλον δεν χαλάρωσε αρκετά.

Η ίδια πάντως παρά την έντονη ανησυχία των δικών της δεν παραδέχεται ότι έχει πρόβλημα και μάλιστα αρνείται να δεχθεί οποιαδήποτε βοήθεια. Τώρα η οικογένειά της φοβάται ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να την πείσουν να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved