Κώστας Μηλιωτάκης: Διέψευδε το χωρισμό με την Αγγελική Ηλιάδη και τώρα τον επιβεβαιώνει!
Showbiz

Κώστας Μηλιωτάκης: Διέψευδε το χωρισμό με την Αγγελική Ηλιάδη και τώρα τον επιβεβαιώνει!

Λόγια, λόγια, λόγια..., tweets, απειλές, αγανάκτηση και πολλά άλλα ακούστηκαν και γράφτηκαν μετά τις φήμες περί χωρισμού της Αγγελικής Ηλιάδη και του Κώστα Μηλιωτάκη από τους πρωταγωνιστές.

Κατά το παρελθόν μάλιστα ο ίδιος ο συνθέτης είχε δηλώσει πως ο γάμος δεν ακυρώνεται απλώς αναβάλλεται λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Τώρα, όμως, λίγους μήνες μετά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, είναι σαν να μη συνέβησαν ποτέ και ο συνθέτης ανοίγει την καρδιά του στον δημοσιογράφο της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη», Γιώργο Κασπίρη και μιλάει για το χωρισμό. «Με την Αγγελική Ηλιάδη χωρίσαμε οριστικά», δήλωσε ο Κώστας Μηλιωτάκης στη συνέντευξή που έδωσε για την εκπομπή, χθες το απόγευμα. Ο συνθέτης δεν αποκάλυψε το γιατί ούτε το πότε και όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος είναι κάτι που δεν θα το μάθει ποτέ κανείς. Το μόνο σίγουρο, όπως όμως διευκρίνισε είναι ότι δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο από καμία πλευρά. Φήμες βέβαια θέλουν την τραγουδίστρια να πίεζε πολύ το σύντροφό της κι εκείνος να μην άντεχε άλλη καταπίεση και εγκλεισμό.

Ο Κώστας Μηλιωτάκης, ανέφερε ακόμα πως δεν νιώθει τύψεις για όλα όσα έγιναν και ενοχές γιατί θεωρεί πως μέσα από τη σχέση τους βοήθησε την Αγγελική να τα βρει με την οικογένειά της, κάτι που θεωρεί πολύ σπουδαίο.

Πλέον ο μουσικοσυνθέτης έχει πάρει τα πράγματά του και έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι όπου ζει μόνος του. Ενώ οι δρόμοι του ζευγαριού δεν χωρίστηκαν μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό αφού πλέον ο Κώστας Μηλιωτάκης δεν θα είναι ο συνθέτης της Αγγελικής Ηλιάδη όπως ίσχυε εδώ και πολλά χρόνια!

Η συνέντευξη από την εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» δεν έχει ακόμα προβληθεί γι' αυτό σας παραθέσαμε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ και επιφυλασσόμεθα για τη συνέχεια...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved