Το λαμπερό πάρτι του MTV
Showbiz

Το λαμπερό πάρτι του MTV

Το MTV εγκαινίασε τη νέα τηλεοπτική σεζόν με ένα εκρηκτικό MTV Party σε ένα από τα πιο hot club της πόλης, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου φιλοξενώντας τους πιο hot έλληνες καλλιτέχνες επί σκηνής και προσφέροντας ένα μοναδικό show σε εκατοντάδες θαμώνες και celebrities.

Από νωρίς, πλήθος κόσμου είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται στο γνωστό club της πόλης, ανυπόμονο για την έναρξη του show. Η μουσική δυνάμωσε, τα φώτα χαμήλωσαν και στη σκηνή ανέβηκε ο Δημήτρης Λαγιόπουλος ο οποίος καλωσόρισε το κοινό στο party, προετοιμάζοντας τη συνέχεια. Πρώτο on stage act η Shaya με τον Mark Angelo ξεσήκωσαν τον κόσμο, που ήταν ήδη σε party mood. Αμέσως μετά το performance ο Δημήτρης ζήτησε από τη Shaya να μείνει μαζί του στη σκηνή και να αποτελέσει το έτερο ήμισυ του host διδύμου της βραδιάς. Μαζί, προσκάλεσαν στη σκηνή τα πιο δυνατά ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής. Την αρχή έκανε ο Claydee με τη βοήθεια της Nikki Lee. Ακολούθησαν οι Goin’ Through με το Zan Batist, ενώ αμέσως μετά ο NiVo κάλεσε το Χρήστο Μάστορα από τις Melisses για ένα δυνατό ντουέτο. Στη συνέχεια τη σκηνή κατέλαβαν οι Melisses με ένα full band performance και η Nikki Ponte σε ένα εντυπωσιακό χορευτικό act. To lineup συμπλήρωσαν οι Vegas με το κοινό του Dream City να έχει απογειωθεί με τις back-to-back επιτυχίες! Αίσθηση προκάλεσε και η αιφνιδιαστική είσοδος του Σωτήρη Καλυβάτση στη σκηνή, ο οποίος κατάφερε τελικά να «διώξει» από τη σκηνή το Δημήτρη Λαγιόπουλο!
Στο μεγάλο party βρέθηκε πλήθος ονομάτων της showbiz, ανάμεσα στους οποίους οι Laura Narjes, Αποστόλης Τότσικας, Ρούλα Ρέβη, Έρρικα Πρεζεράκου, Κωνσταντίνος Ρήγος, Αγγελιάκη Δαλιάνη, Ματθίλδη Μαγγίρα και πολλοί άλλοι. Από τη βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι παρουσιαστές του MTV. Οι Τζένη Θεωνά, Γιώργος Σατσίδης, Τόμας Πρωτόπαππας, Μυρτώ Κάζη και Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη, παρέα με τις Λυδία Παπαϊωάννου και Κατερίνα Τσάβαλου. Υπεύθυνος για το φαντασμαγορικό show ήταν ο Κώστας Καπετανίδης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved