Νατάσα Θεοδωρίδου-Έλενα Παπαρίζουν: Μιλούν και τραγουδούν για… «Λάθος Αγάπες»!
Showbiz

Νατάσα Θεοδωρίδου-Έλενα Παπαρίζουν: Μιλούν και τραγουδούν για… «Λάθος Αγάπες»!

Μετά τα πειράγματα και τα καυστικά σχόλια του Γιώργου Θεοφάνους στη Νατάσα Θεοδωρίδου ήρθε το «κάρφωμα».

Ο μουσικοσυνθέτης μαρτύρησε στο twitter πως Νατάσα Θεοδωρίδου και Έλενα Παπαρίζου εκτός από την ίδια πίστα θα μοιραστούν και ένα τραγούδι! Οι δυο τραγουδίστριες θα «σφραγίσουν» την συνεργασία του χειμώνα με ένα ντουέτο με τίτλο «Λάθος Αγάπες»!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Θεοφάνους έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό, κάνοντας mention Νατάσα, Έλενα και τον στιχουργό Θάνο Παπανικολάου: «Η έκπληξη που έλεγα. Καινούργιο τραγούδι! Ντουέτο σε στίχους Θάνου Παπανικολάου. ΛΑΘΟΣ ΑΓΑΠΕΣ».

Την σκυτάλη πήρε ο στιχουργός, αποκαλύπτοντας ένα κομμάτι του τραγουδιού. «Πάντα με λάθος αγάπες ξέρω μονάχα να μπλέκω, σε τοίχους πάνω να πέφτω και να προσφέρω ό,τι έχω», ενώ στην συνέχεια σχολίασαν και οι δυο τραγουδίστριες.

Η ηχογράφηση έγινε το απόγευμα της Δευτέρας, με τον συνεργάτη της Έλενας, Γιάννη Δόξα, να «ανεβάζει» φωτογραφία στο Facebook και να γράφει: «ένα υπέροχο απόγευμα χτες στο studio! Έλενα Παπαρίζου, Νατάσα Θεοδωρίδου, Γιώργος Θεοφάνους, Θάνος Παπανικολάου "Λάθος Αγάπες"! It rocks and it's comin' out soon!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved