Τάμτα-Συνατσάκη-Πρέλεβιτς μιλούν για την αντισύλληψη!
Showbiz

Τάμτα-Συνατσάκη-Πρέλεβιτς μιλούν για την αντισύλληψη!

Η Εκστρατεία Ενημέρωσης «Διάλεξε Στάση: Αντισύλληψη ή Ανασφάλεια», η Τάμτα με τους Cabin 54 και ένα συγκρότημα έκπληξη, σας προσκαλούν σε μία μοναδική συναυλία για να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Αντισύλληψης!

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 18:30 θα είμαστε όλοι στο Mall Athens στο Μαρούσι με τη Μαίρη Συνατσάκη , την Άννα Πρέλεβιτς και την Τάμτα σε μία ημέρα αφιερωμένη σε ένα κόσμο όπου κάθε εγκυμοσύνη θα είναι επιθυμητή.

Άννα Πρέλεβιτς: " Θα μοιραστούμε το όραμα κάθε εγκυμοσύνη στον κόσμο να είναι επιθυμητή. Η εγκυμοσύνη είναι χαρά, αλλά εκατομμύρια έφηβες σε όλον τον κόσμο είτε τη διακόπτουν με αρνητικά αποτελέσματα στην ψυχολογία και τη σωματική τους υγεία είτε στερούνται της χαράς της, όταν τη ζουν χωρίς πραγματικά να την επιθυμούν, αφού δεν την έχουν προγραμματίσει. Ευτυχώς σήμερα, στον αναπτυγμένο κόσμο είμαστε αρκετά τυχερές, ώστε να έχουμε τη σωστή και επαρκή ενημέρωση για να προστατεύσουμε το σώμα μας και να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας, προστατεύοντας τους εαυτούς μας από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Αυτό που θα γιορτάσουμε στις 26 Σεπτέμβρη είναι η ευκαιρία μας στη γνώση για την αντισύλληψη. Μια ευκαιρία που δεν πρέπει να στερούμαστε. Διάλεξε αντισυλληπτικό χάπι . Διάλεξε στάση. Αντισύλληψη και όχι ανασφάλεια."

Μαίρη Συνατσάκη:"Στις 26 Σεπτέμβρη ας γιορτάσουμε το δικαίωμά μας να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις στη σεξουαλική μας ζωή. Το δικαίωμά μας να προστατεύουμε τους εαυτούς μας, το σώμα μας, το μέλλον μας και τη ζωή μας. Μόνο η σωστή ενημέρωση για τις επιλογές μας στο σεξ μπορεί να μας οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις. Ας συμβουλευτούμε το your-life.gr, ας ρωτήσουμε τους γιατρούς του site για ό,τι μας απασχολεί, ας μιλήσουμε με τον γυναικολόγο. Ας διαλέξουμε τη μόνη σωστή στάση. Την Αντισύλληψη."

Τάμτα:" Σαν γονιός ένα από τα θέματα που με απασχολούν είναι και υγεία του παιδιού μου. Στην Ελλάδα έχω την αίσθηση ότι οι γονείς δεν μιλάνε στα παιδιά τους τόσο ανοιχτά για θέματα όπως η αντισύλληψη και η προστασία κατά τη σεξουαλική πράξη. Παρακάτω θα προσπαθήσω να προβάλω μια υπαρκτή εικόνα που αφορά την αντισύλληψη με σκοπό να παρακινήσω μικρούς και μεγάλους να ενημερωθούν."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved