Το σκληρό πρόσωπο της Ωνάση, οι τελευταίες βουτιές της Μενεγάκη και όλες οι λεπτομέρειες από τη βάπτιση της μικρής Αέλιας!
Showbiz

Το σκληρό πρόσωπο της Ωνάση, οι τελευταίες βουτιές της Μενεγάκη και όλες οι λεπτομέρειες από τη βάπτιση της μικρής Αέλιας!

Πολλά ήταν τα θέματα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον σας και αυτή την εβδομάδα που μας πέρασε!

Εσείς επιλέξατε τα πέντε καλύτερα κι εμείς σας τα ξαναπαρουσιάζουμε! Πρώτο θέμα στην κατηγορία μας επιλέξατε το σκληρό πρόσωπο της Αθηνάς Ωνάση. Ο Αλέξης Μανθεάκης, πρώην εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας την χαρακτηρίζει «Ατσάλινη κούκλα» για τη σκληρότητά της. Σκυτάλη παίρνει η αμακιγιάριστη Τζούλια Αλεξανδράτου. Η Τζούλια δεν δίστασε να φωτογραφηθεί άβαφη και χωρίς την πλούσια ξανθιά κώμη της δηλαδή τα extension και στη συνέχεια να ανεβάσει τη φωτογραφία στο Facebook. Αμέσως μετά, το θέμα με τα περισσότερα «κλικς» ήταν οι τελευταίες βουτιές της Ελένης Μενεγάκη. Στις εικόνες φαίνεται πως η παρουσιάστρια γύρισε λίγο αλλαγμένη ως προς τα κιλά της. Τέταρτο θέμα ήταν η βάπτιση της κόρης του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου. Οι γονείς δεν μπορούσαν να κρύψουν την συγκίνηση τους, αφού η μικρή πήρε το όνομα Αέλια, που επέλεξαν οι δυο τους , μια μέρα μετά την ολοκλήρωση του πρώτου έτους της. Τέλος, επιλέξατε την πιτσιρίκα, η όποια μοιάζει απίστευτα στην διάσημη μαμά της. Η Χριστίνα είναι κόρη της τραγουδίστριας, Κωνσταντίνας και του Βασίλη Δουκάκη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved