Ρένια Λουϊζίδου: «Ήταν λάθος του Καψή! Τα έγραψε εν θερμώ και το μετάνιωσε»
Showbiz

Ρένια Λουϊζίδου: «Ήταν λάθος του Καψή! Τα έγραψε εν θερμώ και το μετάνιωσε»

Η Ρένια Λοϊζίδου μίλησε για τις φορολογικές δηλώσεις των καλλιτεχνών που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και σχολιάζει τον χαρακτηρισμό του Μανώλη Καψή «τσόλια» προς τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες, Χαρούλα Αλεξίου και Δήμητρα Γαλάνη!

«Κοίτα, κατά τη γνώμη μου, αυτό που πήρε μεγάλη έκταση διαδικτυακά, με τον Καψή, την Αλεξίου και τη Γαλάνη, μέσω twitter, ήταν λίγο ακατανόητο. Εκεί γίνεται ένα ανελέητο κυνήγι ατάκας! Απορώ πόσοι άνθρωποι ξυπνάνε με το άγχος να γράψουν κάτι έξυπνο... Εξωφρενικό! Νομίζω ότι τα χρησιμοποιούμε λάθος όλα αυτά. Δηλαδή, αντί να βρεις τους συμμαθητές σου από το σχολείο, κάθεσαι και γράφεις τι ψώνισες στο σούπερ μάρκετ. Ε, δεν με νοιάζει! Πάντα τα χειριζόμαστε με τον πιο ηλίθιο τρόπο. Το ίδιο γίνεται και στο ειδησεογραφικό επίπεδο. Εδώ ανεβαίνουν «ειδήσεις», χωρίς την πηγή και χωρίς καμία υπογραφή. Ο καθένας γράφει τα πάντα» είπε χαρακτηριστικά στο Κυπριακό «Down Town».

Θύμωσε που ο Καψής αποκάλεσε «τσόλια» δύο από τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες στην Ελλάδα;

«Ήταν λάθος του και αυτοί οι χαρακτηρισμοί ήταν εντελώς άστοχοι. Τα έγραψε εν θερμώ και νομίζω το μετάνιωσε. Είναι πολύ ωραία η ελευθερία του λόγου, όμως ο καθένας μας πρέπει να κάνει τη δική του αυτολογοκρισία. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα τις αποκαλούσε ποτέ «τσόλια», αν το σκεφτόταν και δεύτερη φορά. Είναι πολύ βαρύ! Και δεν είναι βαρύ μόνο για τα συγκεκριμένα πρόσωπα - που όλη η Ελλάδα έχει μεγαλώσει με Αλεξίου και Γαλάνη - αλλά για τον οποιονδήποτε άνθρωπο. Αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι πολύ χαμηλού επιπέδου! Και θα σου πω και το άλλο: Όταν κάποιοι αποκαλούν τους δημοσιογράφους «αλήτες», εκείνοι θίγονται. Όταν πάει ο λαός έξω από τη Βουλή και πετούν γιαούρτια στους βουλευτές, λέμε ότι «το επίπεδο δεν θα έπρεπε να ήταν αυτό». Δηλαδή, το επίπεδο ανεβαίνει και πέφτει κατά πώς μας συμφέρει! Το έχουμε κάνει ασανσέρ. Γιατί είναι «κακό» και «χυδαίο» το βρισίδι στο δημοσιογράφο και το βουλευτή, ενώ παράλληλα, στην τραγουδίστρια δεν είναι; Τι λες; Το θέμα είναι, θα συνδιαλλαγούμε σε αυτό το επίπεδο; Δεν θέλω να ξέρω ποιος είναι φοροφυγάς! Εμένα με νοιάζει να δώσει τα λεφτά και να σταματήσουν τα μέτρα» δήλωσε η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved