Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα τον δώσω σε άλλον όταν θα αγαπάω πιο πολύ τη δουλειά από τον ίδιο μου τον εαυτό »
Showbiz

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα τον δώσω σε άλλον όταν θα αγαπάω πιο πολύ τη δουλειά από τον ίδιο μου τον εαυτό »

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην παρουσίαση της νέας του ταινίας «Αν» μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και την όαση που βρήκε σε αυτή την ταινία.

«Είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους στη χώρα μας. Για μένα η ταινία λειτουργεί σαν υπαρξιακό σωσίβιο για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας» . Μάλιστα εξομολογήθηκε ότι μετά τη σειρά «Τέσσερις» ήθελε να κάνει οπωσδήποτε ταινία. «Όταν τελείωσα τους “Τέσσερις” ήξερα ότι ήθελα να κάνω ταινία. Είχα κουραστεί να τηρώ τις απαιτήσεις της τηλεόρασης. Ήθελα να κάνω σινεμά». Για μια ακόμα φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον έχει εκείνος και αποκαλύπτει ποια μέρα θα δώσει τη σκυτάλη σε άλλον ηθοποιό. «Θα το κάνω όταν θα αγαπάω πιο πολύ τη δουλειά από τον ίδιο μου τον εαυτό» και συνέχισε: «Είκοσι ένα χρόνια τώρα, αυτήν τη δουλειά ξέρω. Το να είσαι ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος είναι κάτι αρκετά ταραγμένο. Οι ρόλοι συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον και πολλές φορές ο ένας πολεμάει τον άλλον. Κάθε μέρα υπάρχουν ''αν'' που με βασανίζουν. Είμαι εμμονικός με το αποτέλεσμα της δουλειάς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved