Δημήτρης Γεροδήμος: «Δεν πουλάω τυρόπιτες για να ζήσω, πουλάω τυρόπιτες από τότε που με θυμάμαι, γιατί υπήρχαν αυτά τα μαγαζιά»
Showbiz

Δημήτρης Γεροδήμος: «Δεν πουλάω τυρόπιτες για να ζήσω, πουλάω τυρόπιτες από τότε που με θυμάμαι, γιατί υπήρχαν αυτά τα μαγαζιά»

Πρωταγωνιστεί στην πιο επιτυχημένη απογευματινή σειρά, ωστόσο είναι χαμηλών τόνων.

Τον Δημήτρη Γεροδήμο, τον βλέπουμε στα «Κλεμμένα όνειρα», αλλά και στην οικογενειακή του επιχείρηση. Ο ηθοποιός μίλησε για την επιχείρηση αυτή στο περιοδικό Λοιπόν: «Είναι μια επιχείρηση των γονιών μου και δεν ξεκίνησε εν μέσω κρίσης. Ξεκίνησε το 1992 και πριν από αυτή την επιχείρηση υπήρχαν και άλλες, άλλα δύο μαγαζιά, επίσης στον Πειραιά. Εγώ μεγάλωσε μέσα σε αυτά, ουσιαστικά εκεί γεννήθηκα. Από 13 χρονών δουλεύω σε αυτά τα μαγαζιά. Δεν ξεκίνησα να δουλεύω στην οικογενειακή επιχείρηση τώρα ή, όπως διάβασα να γράφουν τον τελευταίο καιρό: ‘Διάσημος ηθοποιός πουλάει τυρόπιτες για να ζήσει’. Όχι, δεν πουλάω τυρόπιτες για να ζήσω, πουλάω τυρόπιτες από τότε που με θυμάμαι, γιατί υπήρχαν αυτά τα μαγαζιά. Είναι τιμή μου και καμάρι μου να πουλάω τυρόπιτες και να κάνω παράλληλα γυρίσματα και να πληρώνομαι από τα γυρίσματα αυτά». Ο ηθοποιός συνέχισε ξεκαθαρίζοντας ότι δεν εργάζεται στο τυροπιτάδικο λόγω κρίσης: «Όταν έκανα δύο σίριαλ και θέατρο, τον ελεύθερο χρόνο μου, αν δεν είχα γύρισμα το πρωί και είχα μόνο παράσταση το βράδυ, πήγαινα στο μαγαζί. Στα 14 μου πήγαινα στο ζαχαροπλαστείο και έβγαζα ‘Ζ’ στην ταμειακή μηχανή. Κράταγα το μαγαζί τα απογεύματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved