Αποκλειστικό: Πάνος Καλλίδης: Αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύεται την μητέρα των παιδιών του
Showbiz

Αποκλειστικό: Πάνος Καλλίδης: Αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύεται την μητέρα των παιδιών του

Ο Πάνος Καλλίδης έκανε πρεμιέρα στο ‘’Vox’’ έχοντας στο πλευρό του τον Χρήστο Μενιδιάτη και την Στέλλα Καλλή.

Ο Πάνος μας υποδέχτηκε στο καμαρίνι του μια μέρα πριν την πρεμιέρα και μας μίλησε όχι μόνο για τα επαγγελματικά του , αλλά και για τα προσωπικά του.

Η ζωή του Πάνου άλλαξε τα τελευταία δυο χρόνια, αφού έκανε την δική του οικογένεια και απέκτησε δυο παιδιά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μια αλλαγή που ούτε ο ίδιος φανταζόταν. «Αυτές οι αλλαγές που έγιναν στην προσωπική μου ζωή ήταν τεράστιες με τα οικογενειακά μου. Ήρθαν στον κόσμο δυο νέα μέλη , δυο παιδιά. Αλλά δεν έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου , αλλά στην ζωή μου. Τα έχω ξεχωρίσει αυτά τα δυο πράγματα. Βέβαια παίρνεις τεράστια δύναμη όταν ξυπνάς το πρωί και ακούς τις φωνούλες τους και σου δίνουν τη δύναμη να ξεπεράσεις πιο εύκολα κάποια εμπόδια που θα στεκόντουσαν μπροστά σου πριν γίνεις γονιός. Έχω απομυθοποιήσει κάποια άλλα πράγματα και έχω βάλει άλλες αξίες στην ζωή μου και στην δουλειά μου»

Ο Πάνος μας αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν θέλει να παντρευτεί με την Λεάνα Μάρκογλου.

- Τον γάμο τον σκέφτεσαι;

«Όπως δεν το σκεφτόμουνα τόση ώρα πριν μου τον θυμίσεις, θα συνεχίσω να μην τον σκέφτομαι»

- Μα γιατί αφού και έτσι σαν παντρεμένοι είστε;

«Είπες σαν...»

- Δηλαδή η κουλούρα κάνει την διαφορά;

«Όχι η κουλούρα, αλλά το συναίσθημα και το δικό μου και της κοπελιάς μου θ’ αλλάξει , όπως θ’ αλλάξει και ο τρόπος της ζωής μας μετά από μια τέτοια επισημοποίηση του δεσμού μας»

-Δηλαδή φοβάσαι αυτό που λένε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;

«Φυσικά»

Ο Πάνος γνωρίζει καλά την νυχτερινή ζωή και βλέπει τις αλλαγές που γίνονται λόγω της οικονομικής κρίσης. Μάλιστα, δεν δίστασε να μας αποκαλύψει ότι τον έχει αγγίζει και εκείνον. «Όλοι έχουμε χαμηλώσει τους τόνους και μεροκάματα εμείς οι τραγουδιστές και τιμές οι επιχειρηματίες, ώστε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο και να τον κάνουμε να μας προτιμήσει και να περάσει καλά χωρίς να ματώσει. Και φυσικά με έχει αγγίξει και μένα η κρίση, όπως όλους τους Έλληνες», δήλωσε στο gossip-tv.gr και συνέχισε για την συνεργασία του με τον Φοίβο. «Η σχέση μ’ έναν από τους κορυφαίους μουσικοσυνθέτες δεν μπορεί να είναι άλλη από καθαρά επαγγελματική. Είναι τόσο επαγγελματίας που δεν δίνει το περιθώριο να γίνει κάποιο λάθος και να πάει κάτι στραβά στην δουλειά μας. Γίνονται όλα στην ώρα τους και όλα όπως πρέπει να γίνονται και είμαι τυχερός που είμαι στην Spicy»

- Σου δίνει το περιθώριο να περάσεις την δική σου γνώμη;

«Επειδή είναι φοβερός επαγγελματίας όταν πάρει την απόφαση και επιμένει για κάτι δεν μπορείς παρά να συμφωνήσεις μαζί του γιατί θα ‘ χει κάποιο λόγο να επιμένει για κάτι. Παρ’ όλα αυτά είναι ένας άνθρωπος που δεν επιμένει για κάτι όταν αισθανθεί ότι εσύ δεν αισθάνεσαι καλά. Όταν ο καλλιτέχνης δεν αισθάνεται καλά να τραγουδήσει ένα κομμάτι, είναι τόσο γάτα ο Φοίβος που θα το καταλάβει και έτσι δεν φτάνεις στο σημείο να πεις κάτι. Μου έχει συμβεί μ’ ένα τραγούδι και μου έδωσε κάποιο άλλο»

-Ετοιμάζεται κάτι καινούργιο;

«Είναι ένα τραγούδι που έχουμε ηχογραφήσει εδώ και μια εβδομάδα και λόγω του τεράστιου φόρτου εργασίας που είχαμε με την συναυλία δεν έχει βγει ακόμα και ελπίζω να βγει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι ένα τραγούδι πολύ φρέσκο και χαρούμενο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved