Tα μηνύματα αγάπης και οι αφιερώσεις στο facebook στη Νανά Καραγιάννη από τον άντρα της!
Showbiz

Tα μηνύματα αγάπης και οι αφιερώσεις στο facebook στη Νανά Καραγιάννη από τον άντρα της!

H Νανά Καραγιάννη, όπως είναι γνωστό νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική και δίνει τη δική της μάχη για να ξεπεράσει τη νευρική ανορεξία.

Από την πρώτη μέρα στο πλευρό της έχει εκτός από τον άντρα της, Γιάννη Κωτσόπουλο και πολλούς φίλους, που της στέλνουν συνεχώς μηνύματα συμπαράστασης.

Σήμερα ο αγαπημένος της της αφιέρωσε τραγούδια που ξεχειλίζουν από έρωτα και συνοδεύονταν από τρυφερά λόγια Συγκεκριμένα, κοινοποίησε στον τοίχο της το τραγούδι του Αντύπα «Μωρό μου καλησπέρα», γράφοντας ως σχόλιο: «Μωρό μου καλημέρα σε σκεφτόμουν όλη μέρα που λέει και ο καλλιτέχνης Αντύπας. Χαχαχαχα! Μόλις ξεκίνησα τη μια από τις 3152 δουλειές που πρέπει να κάνουμε πλέον με την τρόικα αλλά κοίτα πόσο γρήγορα θα είμαι πάλι δίπλα σου ούτε που θα το καταλάβεις!!!!!!! Σ' αγαπώ πολύ ΝΕΡΑΙΔΑΚΙ μου!!!!!!!».

Και χθες το βράδυ την καληνύχτισε με το τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου «Εγώ, ο Γιάννης» γράφοντας: «Καληνύχτα νεραιδάκι μου πάω για νάνι και αύριο θα είμαι γρήγορα γρήγορα στην αγκαλιά σου με αγαπημένο τραγουδάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!». Και οι αφιερώσεις δεν σταματούν....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved