Backstage από τη φωτογράφηση για την αφίσα Καραφώτη-Κολέτσα-Γαλανού
Showbiz

Backstage από τη φωτογράφηση για την αφίσα Καραφώτη-Κολέτσα-Γαλανού

Στον φωτογραφικό φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη πόζαραν ο Κώστας Καραφώτης, η Χριστίνα Κολέτσα και ο Κωνσταντίνος Γαλανός για τις ανάγκες της αφίσας του νέου σχήματος όπου θα εμφανίζονται.

Οι τρεις καλλιτέχνες θα ξεκινήσουν εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο «Frangelico» από τα μέσα Οκτωβρίου σε ένα νεανικό σχήμα με στόχο την διασκέδαση του κοινού. Ο Κώστας Καραφώτης ύστερα από μια επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν, παραμένει στο νυχτερινό κέντρο, με το νέο του τραγούδι «Ξαφνικά» δια χειρός Κυριάκου Παπαδόπουλου - Ηλία Φιλίππου να έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για να γίνει το αγαπημένο μας για τον φετινό χειμώνα.

Η Χριστίνα Κολέτσα, έρχεται στο Frangelicoμε πολύ κέφι και λάμψη, με το νέο της τραγούδι «Γίναμε» να ακούγεται δυνατά στα clubs της χώρας αλλά και ακόμη ένα νέο τραγούδι έκπληξη , ενώ ο Κωνσταντίνος Γαλανός, με το νέο του Hit «Όλα» να έχει ήδη αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές έρχεται με την σειρά του να δώσει τον δικό του παλμό στο νεανικό σχήμα που θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα Οκτωβρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved