Ελένη Μενεγάκη: Γιατί έχει διπλό κρεβάτι στο καμαρίνι της;
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Γιατί έχει διπλό κρεβάτι στο καμαρίνι της;

Εντύπωση προκαλεί σε όσους επισκέπτονται το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη, το διπλό κρεβάτι που διαθέτει πλέον ο χώρος το οποίο μάλιστα είναι καλυμμένο με ένα κόκκινο σεντόνι.

Το συγκεκριμένο κρεβάτι είχε ‘χρησιμοποιηθεί’ πριν από μερικές μέρες λόγω μιας νέας ενότητας της εκπομπής της βασίλισσας της πρωινής ζώνης πάνω στο οποίο έγινε από ειδικούς επίδειξη κάποιων ασκήσεων που πρέπει να κάνουν οι γυναίκες αν θέλουν να ξεπιαστούν. Αυτό το κρεβάτι λοιπόν βρέθηκε από εκείνη τη μέρα στο καμαρίνι της Ελένης στα Pro Studios και από τότε η ίδια δεν το… αποχωρίζεται. Ο λόγος;

Το γεγονός ότι το χρησιμοποιεί η ίδια τις τελευταίες μέρες λόγω των διπλών εκπομπών που πρέπει να κάνει καθημερινά λόγω εορτών. Η Ελένη ολοκληρώνει την καθημερινή της εκπομπή στις 13:00 όμως πρέπει να περιμένει μέχρι τις 16:30 οπότε και πρέπει να γίνουν γυρίσματα για κάποια εορταστική εκπομπή. Αυτό το κενό των ωρών που έχει, είναι ό,τι πρέπει για την ίδια για να ξεκουραστεί και φυσικά το συγκεκριμένο κρεβάτι είναι ό,τι πρέπει για αυτό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved