Βίκυ Σταυροπούλου: Τι την έκανε να πει το «ναι» στο «Μια τρελή, τρελή σαραντάρα»;
Showbiz

Βίκυ Σταυροπούλου: Τι την έκανε να πει το «ναι» στο «Μια τρελή, τρελή σαραντάρα»;

Πρεμιέρα έκανε την Παρασκευή η Βίκυ Σταυροπούλου στη θεατρική παράσταση «Μια τρελή, τρελή σαραντάρα» όπου υποδύεται τη Ρένα Βλαχοπούλου.

Η ηθοποιός πριν δεχτεί τον ρόλο τον οποίο μάλιστα της προτείνουν τα τελευταία πέντε χρόνια είχε πολλούς ενδοιασμούς. Τι την έκανε να πει το ναι; «Αυτό το έργο γράφτηκε καταρχήν για το θέατρο το 1960 με πρωταγωνίστρια τη Μαίρη Αρώνη. Η επιτυχία ήταν μεγάλη και μετά από 10 χρόνια μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο με τη Ρένα Βλαχοπούλου. Όταν, λοιπόν, διάβασα το κείμενο του Θοδωρή Πετρόπουλου, που έχει παντρέψει το θεατρικό με το κινηματογραφικό, και παράλληλα άκουσα σε cd, από το «Θέατρο της Δευτέρας», την Αρώνη να το ερμηνεύει, άνοιξε ένας καινούργιος ορίζοντας μπροστά μου. Η Αρώνη το έπαιξε πολύ διαφορετικά από τη Βλαχοπούλου. Εντέλει, αναθάρρησα κι έτσι προχώρησα. Πρόκειται για έναν θεατρικό ρόλο και τον αντιμετωπίσω με βάση το κείμενο και τα στοιχεία του χαρακτήρα», αναφέρει η ηθοποιός στο περιοδικό «Hello».

Ενώ στο τέλος αποκαλύπτει πως μεταξύ άλλων η ίδια ένιωσε πως φέτος που επανέφερε την ταινία στο θεατρικό σανίδι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μαζί με τον Θοδωρή Πετρόπουλο ένιωσε πως ήταν η στιγμή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved