Ελεονώρα Μελέτη: Απειλεί με μηνύσεις! Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!
Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: Απειλεί με μηνύσεις! Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Ενώ στο Διαδίκτυο οργιάζουν όλοι για την αντιγραφή άρθρων, την απόλυσή της, αλλά και το χαμό με την αποχώρηση της Φλορίντα...

Εκείνη απαξιεί για όλα αυτά και απειλεί τους πάντες με μηνύσεις για τη δημοσίευση φωτογραφίας της μητέρας της! Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή, για την Ελεονώρα Μελέτη.

Εδώ η Φλορίντα έχει τσακωθεί με συντελεστή της εκπομπής και ήδη έχει εξαφανιστεί από το πλατό και η Μελέτη, «μελετώντας» καλά το μάθημά της, μιλάει για ασθένεια της ιταλίδας πανελίστριας κοροϊδεύοντάς μας στο πρόσωπο. Και για το copy paste στο queen, που έγραφε τα ίδια κείμενα με διαφορετικούς τίτλους κάθε φορά και την απόλυσή της; Κουβέντα.

Δίνοντας συνέντευξη στο People, η Ελεονώρα είπε: «Δεν ζήτησα από τα περιοδικά να μην παίζουν εμένα. Εμένα ξεσκίστε με! Όχι όμως το περιβάλλον μου. Το ότι κάποιος βρίσκεται δίπλα μου δεν σημαίνει ότι οφείλει ή συναινεί στο να βλέπει τη φάτσα του στα περιοδικά ή στο Διαδίκτυο. Δεν μπορεί να βάλει κάποιος μια φωτογραφία μου με τη μητέρα μου, είναι μηνύσιμο. Η μητέρα μου μπορεί να κινηθεί νομικά και εγώ σας έχω ενημερώσει. Είμαι καλυμμένη».

Καλά! Ας λέμε την αλήθεια και να μην αντιγράφουμε και όλα τα υπόλοιπα είναι απλές οδοντόκρεμες. Η μητέρα σας δεν είναι ανήλικη, για να χρειαστεί την προστασία σας ενάντια στους παπαράτσι...

Πηγή: athensbars.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved