Άννα Μιχαήλου: Η νέα ζωή, τα τούρκικα σίριαλ και η Χρυσή Αυγή!
Showbiz

Άννα Μιχαήλου: Η νέα ζωή, τα τούρκικα σίριαλ και η Χρυσή Αυγή!

Τη ζωή της να αλλάζει εντελώς και την ευτυχία να της «χτυπάει» την πόρτα είδε η Άννα Μιχαήλου τα τελευταία δύο χρόνια!

Μπορεί η γνωστή ηθοποιός εδώ και περίπου έξι χρόνια να είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη με τον σύζυγό της, Ερρίκο Τσιπιανίτη όμως ο ερχομός της κορούλας τους έφερε την ολοκλήρωση στη σχέση τους και την πληρότητα. Η Άννα Μιχαήλου μίλησε στο gossip-tv.gr, για την οικογένειά της, τον τρόπο που γνώρισε το σύζυγό της, τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και τις ανησυχίες αλλά και τα πολιτικά δρώμενα.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Γλυκιά και πολύ ήρεμη αν και η μικρή της είναι ζωηρή, η ηθοποιός εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στο σπίτι αφού ήθελε να είναι δίπλα στην κόρη της στα πρώτα της βήματα!

«Πήγα το σκυλάκι μου στο κτηνιατρείο του κι έτσι γνωριστήκαμε»

Πώς γνωρίσατε το σύζυγό σας και πόσα χρόνια είστε μαζί;

Ήμαστε 4 χρόνια μαζί με τον Ερρίκο, πριν παντρευτούμε. Η γνωριμία έγινε από το σκυλάκι μου, είναι κτηνίατρος, ορθοπεδικός κτηνίατρος και είχα πάει το σκυλάκι στο ιατρείο κι έτσι έγινε η πρώτη γνωριμία. Στη συνέχεια μου ζήτησε να βγούμε και από τότε είμαστε μαζί και πριν δύο χρόνια περίπου παντρευτήκαμε. Βέβαια τώρα εκείνο το σκυλάκι έχει φύγει από τη ζωή αλλά έχουμε άλλο στο σπίτι.

Τι άλλαξε από τη στιγμή που φέρατε στον κόσμο ένα παιδί;

Τα πάντα. Η μικρή μου τώρα είναι 20 μηνών, καθημερινά νιώθω πολύ μεγάλη χαρά, ο ερχομός ενός μωρού είναι πολύ μεγάλη ευτυχία αλλά και πολύ μεγάλο μάθημα.

Και το όνομα αυτής...

Την έχουμε βαφτίσει, Χριστίνα, είναι το όνομα του πατέρα του συζύγου μου.

«Είμαι μαθητευόμενη μαμά αλλά σίγουρα πιο αυστηρή από τον μπαμπά»

Αυστηρή μαμά;

Μαθητευόμενη μαμά αλλά πιο αυστηρή από τον μπαμπά! Ο Ερρίκος γίνεται αλοιφή μπροστά στην κόρη μας άσε που του μοιάζει και τρελαίνεται ακόμα περισσότερο, για την ακρίβεια είναι πιστό αντίγραφο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Η Άννα Μιχαήλου έκανε διάλειμμα στην καριέρα της μετά από 20 χρόνια πορείας σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο για να είναι κοντά στην οικογένειά της. Παρόλα αυτά, η ίδια ανησυχεί για το μέλλον με την υπάρχουσα κατάσταση και νιώθει πως οι επιλογές όλο και λιγοστεύουν.

«Είμαι θορυβημένη, νιώθω ότι είμαστε σε τέλμα»

Έχετε σκοπό όταν μεγαλώσει λίγο ακόμα η κόρη σας να επιστρέψετε στην υποκριτική;

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, δεν ξέρω αν και πότε θα επιστρέψω, ο χώρος μας ήταν από τους πρώτους που επηρεάστηκε από την κρίση. Σε ένα βαθμό είμαστε όλοι σε αναμονή αν και εγώ είμαι λιγότερο γιατί εκτός της κατάστασης εγώ έμεινα εκτός και από επιλογή, εννοώ λόγω της μητρότητας η οποία ήταν και επιλογή μου. Ήθελα να είμαι εγώ που θα μεγαλώσω το παιδί μου και όχι οι νταντάδες. Αν τα πράγματα ήταν καλά θα επέλεγα να επιστρέψω σε ένα χρόνο από τώρα που το παιδί μου θα μπορούσε να επικοινωνεί και να έχει αίσθηση κάποιων πραγμάτων. Όμως βλέποντας όλα όσα γίνονται γύρω μου, είμαι θορυβημένη, νιώθω ότι είμαστε σε τέλμα. Νομίζω πως όλοι είμαστε σε αναμονή και κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει συνεπώς κανείς δεν μπορεί να είναι δημιουργικός ακόμα και όσοι έχουν δουλειά δεν μπορούν να την κάνουν με όρεξη. Εγώ νιώθω πως είμαι δημιουργική μόνο επειδή μεγαλώνω ένα παιδί.

Σε θέατρο, τηλεόραση ή κινηματογράφος θα θέλατε να κάνετε come back σας;

Για μένα πολύ μεγάλη σημασία έχει η συνεργασία είτε είναι στο θέατρο είτε στην τηλεόραση είτε στον κινηματογράφο, δεν τα διαχωρίζω. Παρόλα αυτά, τώρα δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι που θα μου αποσπούσε πολύ χρόνο, όπως ας πούμε ένα καθημερινό σίριαλ στην τηλεόραση.

Με τους συναδέλφους σας διατηρείτε σχέσεις όλο αυτό το διάστημα που ουσιαστικά απέχετε από το χώρο;

Δουλεύω πάνω από 20 χρόνια και νιώθω τυχερή για τις συνεργασίες μου, με πολλούς συναδέλφους μου κρατάω επαφές. Όταν είσαι καλλιτέχνης ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της φύσης σου, είναι η αναζήτηση. Έχεις διαβάσματα, ιδέες, με κάποιους πρέπει να τις ανταλλάσσεις, δεν γίνεται να μην έχεις φίλους και επαφές με ανθρώπους από το χώρο. Αν δεν το κάνεις δεν μπορείς να μετουσιώσεις όλα αυτά στο μέσα σου.

Ο σύζυγός σας θέλει να επιστρέψετε στη δουλειά σας ή προτιμάει να μείνετε στο σπίτι με τη μικρή Χριστίνα;

Όταν ένας άνθρωπος είναι συνειδητοποιημένος και έχει γνώση της τέχνης δεν έχει τέτοιου είδους προβλήματα! Ο Ερρίκος με αγαπάει για αυτό που είμαι, ηθοποιό με γνώρισε, δεν υπάρχει λοιπόν ποτέ περίπτωση να μου ζητήσει να αφήσει ότι αγαπάω. Αλλά και γενικότερα δεν γίνεται να υπάρξει ένας άνθρωπος στη ζωή σου, που να θέλεις να τη μοιραστείς μαζί του, και να μην σε αφήνει να ζεις και να κάνεις τις επιλογές σου. Αυτό θα σήμαινε πως δεν έχει παιδεία και δεν υπάρχει λόγος να είναι στη ζωή σου.

Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για τα τούρκικα σίριαλ και κατά πόσο έχουν στερήσει από τους Έλληνες ηθοποιούς τις δουλειές τους. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας τα παρακολουθείτε;

Παρακολούθησα την πρώτη τούρκικη σειρά «Χίλιες και μια νύχτες», όταν ήμουν έγκυος κι έτσι έχω άποψη. Αρχικά βλέπω πάρα πολύ κόσμο να τα παρακολουθεί κι αυτό κάτι δείχνει. Έπειτα από τη μια μεριά ζούμε σε μια εποχή κρίσης, όχι μόνο οικονομικής και πνευματικής, από την άλλη η τηλεόραση είναι ένα μέσο που έχει τεράστια απήχηση και επηρεάζει πολύ κόσμο και το κοινό πάντα δεν κάνει την επιλογή μιας καλλιτεχνικής δουλειάς μπορεί να επιλέξει κάτι μικρότερου επιπέδου που απλώς του κρατάει συντροφιά.

«Τι πόλεμο να έχεις με τα τούρκικα; Εδώ έχεις πόλεμο πατρίδας»

Θεωρείτε πως ευθύνονται τα τούρκικα σίριαλ για την ανεργία στο χώρο σας;

Δεν βρίσκω όμως πως τα τούρκικα σήριαλ μας έχουν κάνει όλο το κακό. Δηλαδή όταν δεν μπορούν τα ελληνικά κανάλια να παράγουν σειρές αναγκαστικά κάτι πρέπει να βάλουν στο πρόγραμμά τους. Αυτές οι σειρές είναι οικονομικές, έχουν και απήχηση και έτσι τις επιλέγουν. Από εκεί και πέρα τι πόλεμο να έχεις με τα τούρκικα; Εδώ έχεις πόλεμο πατρίδας. Πριν από κάποια χρόνια είχαμε τα βραζιλιάνικα στον υπέρτατο βαθμό δεν είδα να ενοχλεί κανέναν γιατί τότε υπήρχαν δουλειές κι έτσι δεν μας ενοχλούσε. Ελπίζω πως κάποια στιγμή θα βρουν και τα ελληνικά κανάλια το δρόμο τους και θα ηρεμήσουν τα πράγματα.

Πολλοί συνάδελφοί σας τα κριτικάρουν καθώς επίσης και τους ηθοποιούς που έχουν δεχτεί να συμμετέχουν σε τούρκικες παραγωγές

Αυτή η εποχή είναι πάρα πολύ επικίνδυνη στο να γίνουμε όλοι δημόσιοι κατήγοροι γιατί η ανέχεια σε όλα τα επίπεδα δημιουργεί νεύρα και ανταγωνισμό και δεν οδεύουμε έτσι στο σωστό δρόμο. Δεν μπορούν να κατηγορούνται οι ηθοποιοί οι οποίοι συμμετέχουν σε τούρκικα σήριαλ και να μην κατηγορούνται όσοι συμμετέχουν σε Αμερικάνικες παραγωγές τουναντίον να θεωρούνται επιτυχημένοι.

«Αυτά είναι ανθρωποφαγίες και κανιβαλισμοί»

Ένας άνθρωπος και συγκεκριμένα ένας ηθοποιός για να επιβιώσει, - γιατί ο καθένας βρίσκεται στην δική του κατάσταση -, θα κάνει την προσωπική του επιλογή και ο ίδιος θα πληρώσει και το τίμημα αυτής. Εγώ δεν έχω κανένα λόγο να κατηγορήσω συνάδελφό μου. Αυτά είναι ανθρωποφαγίες και κανιβαλισμοί και καλό θα ήταν σε αυτή την εποχή να λειτουργούμε ενωμένα και όχι διασπαστικά.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Άννα Μιχαήλου είναι πολιτικοποιημένο άτομο, παρακολουθεί τα τεκταινόμενα, φρίττει με την κατάσταση που επικρατεί και σχολιάζει την ένταξη της Χρυσής Αυγής στη Βουλή

Είμαστε όλοι μέρος του συστήματος και θα πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Δεν με απασχολεί αν ήταν ψήφος επιλογής ή αντίδρασης η ψήφος στη Χρυσή Αυγή, για μένα μετράει το αποτέλεσμα και όλοι έχουμε ευθύνη γι' αυτό ακόμα και αυτοί που δεν ψήφισαν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι δεν έπραξαν σωστά οι υπόλοιποι. Το θέμα είναι πως από εδώ και πέρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα πράγματα πιο σοβαρά. Η κρίση πρέπει να γίνει ένα εφαλτήριο για να σκεφτούμε πόσο τα προηγούμενα χρόνια της ευμάρειας ζήσαμε εγωκεντρικά. Το πόσο περισσότερο μας απασχολούσε ο εαυτός μας από το γενικό καλό. Καλούμαστε όλοι αντί να συνεχίσουμε αυτή την πορεία να ενωθούμε και να αποκτήσουμε μια άλλη συνειδητότητα. Λειτουργούσαμε όλοι λάθος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved