Ζωή Χωραφά: «Η υποκριτική υπήρχε πάντα στη ζωή μου, όμως, όταν ήμουν μικρή, δεν πίστευα ότι είμαι αρκετά καλή, δεν πίστευα σ’ εμένα»
Showbiz

Ζωή Χωραφά: «Η υποκριτική υπήρχε πάντα στη ζωή μου, όμως, όταν ήμουν μικρή, δεν πίστευα ότι είμαι αρκετά καλή, δεν πίστευα σ’ εμένα»

Η Ζωή Χωραφά είναι η κόρη του Γιώργου Χωραφά που ακολουθεί τα χνάρια της πατέρας της στα επαγγελματικά της.

Η καστανή καλλονή σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πότε αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. «Όταν τα υπόλοιπα παιδιά έλεγαν πως όταν μεγαλώσουν θέλουν να γίνουν γιατροί ή δάσκαλοι, εγώ έλεγα στον μπαμπά μου: "Θέλω να κάνω φωνές για καρτούν". Αργότερα άρχισα να ονειρεύομαι ότι θα γίνω τραγουδίστρια. Η υποκριτική υπήρχε πάντα στη ζωή μου, όμως, όταν ήμουν μικρή, δεν πίστευα ότι είμαι αρκετά καλή, δεν πίστευα σ' εμένα». Πώς αντέδρασαν οι γονείς της όταν τους ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός; «Στην πραγματικότητα ποτέ δεν το ανακοίνωσα. Νομίζω πως επειδή ολόκληρη η ζωή μου ήταν στη σκηνή, δεν ήταν κάτι που τους εξέπληξε. Με υποστήριζαν και εξακολουθούν να το κάνουν, σε οτιδήποτε αποφασίσω», δήλωσε στο περιοδικό «Glam». Όσο για την πρώτη της επαφή με το χώρο εξομολογήθηκε: «Το είχα πάρει απόφαση ότι θέλω να ασχοληθώ με αυτό, οπότε πήγα σε διάφορες σχολές σχετικές με το αντικείμενο. Έκανα μία χρονιά σε μουσική-θεατρική σχολή, μετά ένα χρόνο σε σχολή κινηματογράφου και ύστερα είχα ένα δάσκαλο Υποκριτικής και Τζαζ Μουσικής. Στη συνέχεια για περίπου δύο χρόνια παρακολουθούσα σεμινάρια σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Παρίσι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved