Οι υποψήφιοι για το βραβείο «Best greek ac 2012 ΜΤV EMA»
Showbiz

Οι υποψήφιοι για το βραβείο «Best greek ac 2012 ΜΤV EMA»

Το MTV για άλλη μια φορά έφερε κοντά στους fans, τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες!

Tην Κυριακή 7 Οκτωβρίου, oι Claydee, Goin’ Through, Melisses, Nikki Ponte και Vegas, υποψήφιοι στην κατηγορία Best Greek Act των 2012 ΜΤV EUROPE MUSIC AWARDS, βρέθηκαν την ίδια ώρα σε 2 hot σημεία της Αθήνας και έκαναν τους θαυμαστές τους να παραμιλούν!

Στο LOFT ESPRESSO BAR στο Μπουρνάζι, από νωρίς φαινόταν πως η βραδιά θα είναι… special! Πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί για να γνωρίσει από κοντά τους Goin’ Through και τις Melisses. Οι καλλιτέχνες μοίρασαν χαμογελά και αυτόγραφα, κουβέντιασαν με το διαρκώς αυξανόμενο κοινό και στο τέλος εξέπληξαν τους πάντες πραγματοποιώντας μια live εμφάνιση μαζί με τον Zan Batist και μετατρέποντας το χώρο σε ένα τεράστιο party. Από κοντά, όπως πάντα, η ομάδα του MTV με τον Τόμας Πρωτόπαπα έτοιμη να καταγράψει κάθε στιγμή του Meet & Greet, καθώς και την αιφνιδιαστική παρέμβαση του πάντα ανατρεπτικού Σωτήρη Καλυβάτση.

Την ίδια ώρα, στο DREAM CITY NORTH στα Μελίσσια, ο Claydee, η Nikki Ponte και οι Vegas υποδέχτηκαν τους fans τους, έτοιμοι να φωτογραφηθούν μαζί τους, να υπογράψουν αυτόγραφα και φυσικά να μιλήσουν με τους πολυάριθμους θαυμαστές τους που είχαν κατακλείσει το χώρο. Στην παρέα τους βρισκόταν και η κάμερα του MTV με τον VJ Σπύρο Μαργαρίτη.

Μη χάσετε τις καλύτερες στιγμές και τα πιο χορταστικά backstage πλάνα αποκλειστικά στην εκπομπή MTV City Life, με την Τζένη Θεωνά!

Και μην ξεχνάς! Μία εβδομάδα έμεινε για να αποφασίσεις ποιος θα αποσπάσει το βραβείο Best Greek Act! Ψήφισε στο MTVEMA.COM και δώσε στον αγαπημένο σου καλλιτέχνη την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο του Best European Act.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved