Βασιλική Ανδρίτσου: «Δεν πιστεύω στις πετυχημένες συνταγές γιατί πολλές φορές μας έχουν διαψεύσει»
Showbiz

Βασιλική Ανδρίτσου: «Δεν πιστεύω στις πετυχημένες συνταγές γιατί πολλές φορές μας έχουν διαψεύσει»

Η Βασιλική Ανδρίτσου ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης «Τα παιδιά θα έρθουν στις οχτώ».

Ο Αλέξανδρος Ρήγας και η Βασιλική αποφάσισαν να κάνουν περιοδεία μέσα στον χειμώνα, προκειμένου να έχει το κοινό της περιφέρειας την δυνατότητα να τους δει. Συναντήσαμε την ηθοποιό κατά την διάρκεια της πρόβας της για την παράσταση στο κτήριο των επιχειρήσεων Μαροσούλη. Πληροφορίες θέλουν, σε λίγο καιρό να ξεκινάνε τα γυρίσματα για την σειρά «Βασιλιάδες» όπου πρωταγωνιστεί. Πώς θα καταφέρει να τα συνδυάσει και τα δυο; «Όλα γίνονται σε αυτή την ζωή , αρκεί να υπάρχει θέληση και συνεννόηση. Έχω συνεννοηθεί με την παραγωγή και πιστεύω να τα καταφέρουμε. Θα κουραστώ λιγάκι παραπάνω αλλά δεν πειράζει», δήλωσε η ηθοποιός αποκλειστικά στο gossip-tv.gr. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην την ρωτήσουμε εάν έχουν τακτοποιηθεί οι οικονομικές εκκρεμότητες από την σειρά. «Είμαστε στον δρόμο στο ν’ αρχίσουν να τακτοποιούνται. Ακόμα δεν έχουμε πληρωθεί, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει άμεσα»

Οι «Βασιλιάδες» είναι μια σειρά όπου την προηγούμενη σεζόν σημείωσε μεγάλα νούμερα τηλεθέασης. «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά οι άνθρωποι που έπαιξαν στην σειρά, η παραγωγή και το κανάλι δεν είναι τυχαίοι και πρωτάρηδες σε αυτό τον χώρο και θέλω να πιστεύω ότι θα την βρουν την λύση. Από εκεί και πέρα θα δούμε, ο χρόνος θα δείξει»

Η Βασιλική Ανδρίτσου έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με το δίδυμο Ρήγα-Αποστόλου με επιτυχία. Πιστεύει στις πετυχημένες συνεργασίες; «Δεν πιστεύω στις πετυχημένες συνταγές γενικότερα γιατί πολλές φορές μας έχουν διαψεύσει, ενώ άλλες μη πετυχημένες συνταγές μας έχουν δείξει ότι έχουν δυνατότητες. Πιστεύω στην καλή συνεργασία. Με τον Αλέξανδρο, από την πρώτη στιγμή ,συνεργαστήκαμε πάρα πολύ καλά και κάθε φορά που συνεργαζόμαστε έχουμε χημεία. Εκεί βασίζεται όλο το εγχείρημα από την πλευρά μου και την δικιά του»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved