Mπέσυ Μάλφα: Πάει στο στρατό!
Showbiz

Mπέσυ Μάλφα: Πάει στο στρατό!

H Mπέσυ Μάλφα πάει στρατό! Η ηθοποιός αποδέχθηκε πρόσκληση της ''Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών'' και θα διαβάσει κείμενα λογοτεχνών που προέρχονται από τις Ένοπλες Δυνάμεις!

Για τους στρατιωτικούς λογοτέχνες θα μιλήσουν οι προερχόμενοι από τις Ένοπλες Δυνάμεις λογοτέχνες Αντώνης Καράς ( αρχιπλοίαρχος ε.α.) και ο Νικος Παπαναστάσης (αντισυνταγματάρχης εα) καθώς και ο στρατιωτικός συντάκτης - συγγραφέας Λεωνίδας Μπλαβέρης. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Λουκάς Δημάκας ενώ θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος της ''Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών'' κ. Παύλος Ναθαναήλ , ο Πρόεδρος του ΣΥΣΜΕΔ κ. Ανέστης Τσουκαράκης, εκπρόσωπος της ΑΝΑΕΔ,κ.α. φορέων. Θα εκτεθούν έργα στρατιωτικών -λογοτεχνών.

Η ΕΕΛ έχει απευθύνει επιστολή στον Υπουργό Άμυνας κ Πάνο Παναγιωτόπουλο με την οποία του γνωστοποιεί την εκδήλωση που εντάσσεται στην προσπάθεια για ανάδειξη, την ενθάρρυνση και την επιβράβευση κάθε προσπάθειας σχετικής με το Λόγο, την Τέχνη και τον Πολιτισμό γενικά αλλά και ειδικά για τους «Έλληνες Στρατιωτικούς Λογοτέχνες», εν ενεργεία και εν αποστρατεία. Πηγή: on alert

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved