Ελένη Μενεγάκη:Ο Μουτσινάς, η εκπομπή και ο ρόλος της στο Mega
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη:Ο Μουτσινάς, η εκπομπή και ο ρόλος της στο Mega

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για όλα! Για την εκπομπή της, τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά, αν θα πάρει μέρος στο σήριαλ του Mega, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει και τα... βέλη της!

“Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μου έκανε ποτέ τίποτα, ούτε κοντραριστήκαμε. Δεν ήμασταν ποτέ π.χ συνεργάτες και με εγκατέλειψε, ούτε έφυγε με άλλο, πλάγιο τρόπο... Όταν η συνεργασία του Νίκου με τον ANT1 διακόπηκε δεν του ζήτησα να έρθει καλεσμένος στην εκπομπή μου” δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη ρίχνοντας τα βέλη της με τον τρόπο της.

Η ίδια συνέχισε να λέει: “Ποιοι είναι αυτοί που ξέρουν και μου κάνουν προτάσεις αλλαγής; Όσα χρόνια είμαι σε αυτή τη δουλειά, ο καθένας λέει τη γνώμη του. Άλλοι έχουν λόγο να μιλάνε, άλλοι πάλι πραγματικά αναρωτιέμαι πώς και ποιοι τους δίνουν χώρο και βήμα για να μιλάνε. Ακούω την γνώμη ανθρώπων που εκτιμώ και σέβομαι. Από εκεί και πέρα τα ρίσκα είναι δικά μου μου και μιλάμε για τη δική μου καριέρα. Οι στόχοι που έχουν τεθεί και από το κανάλι μου και από μένα έχουν επιτευχθεί. Το κοινό ανταμείβει την εκπομπή μας” είπε η παρουσιάστρια.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να εμφανιστεί στις “7 θανάσιμες πεθερές” του Mega. Αν της δώσει την άδεια ο Alpha¨, θα παίξει ευχαρίστως τη “μικρή πεθερά”. “Είναι τόσο κόντρα σε μένα αυτός ο ρόλος, που με ιντριγκάρει” αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη στο περιοδικό “Instyle”, ενώ κλείνοντας αποκάλυψε πως ευελπιστεί κάποια στιγμή της ζωής της να ζει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου εκτός Αθηνών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved