«Οι παπάδες έξω από το ‘’Χυτήριο’’ μας φώναζαν: ‘’Κ@#%μπ@ράδες, τραβέλια, π@#@#δες θα γίνει ο τάφος σας’’»
Showbiz

«Οι παπάδες έξω από το ‘’Χυτήριο’’ μας φώναζαν: ‘’Κ@#%μπ@ράδες, τραβέλια, π@#@#δες θα γίνει ο τάφος σας’’»

Ένας από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στην θεατρική παράσταση «Corpus Christi», μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν έξω από το θέατρο «Χυτήριο».

«Τα επεισόδια ξεκίνησαν γύρω στις 4.30 το απόγευμα. Η παράσταση θα ξεκινούσε στις 9.30 ηώρα , αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Είχαμε διαβεβαιώσεις από βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, του ΣΥΡΙΖΑ ότι η παράσταση θα γίνει. Είχαν κάνει έκκληση στον Υπουργό Δικαιοσύνης και ο Υπουργός είχε δώσει εντολή σε Εισαγγελείς να έρθουν και ν’ ανοίξουν τις πόρτες, αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς», δήλωσε ο ηθοποιός για τα όσα έγιναν εχθές το βράδυ και συνέχισε: «Ναι υπήρχε αστυνομία. Εμείς είχαμε εντολή να μην μπούμε από την πίσω πόρτα γιατί δεν είμαστε φυγάδες, τρομοκράτες. Μπαίνουμε σαν Έλληνες πολίτες και σαν ηθοποιοί από την μπροστά πόρτα. Κάτι που τελικά δεν κατέστη δυνατό. Όσοι είχαν πάει νωρίς κατάφεραν να μπουν, εγώ που άργησα δεν μπήκα. Ήμουν στην πίσω πλευρά του θεάτρου όπως και οι υπόλοιποι ηθοποιοί της παράστασης και περιμέναμε να δούμε αν θα μπούμε μέσα και ζούσαμε όλο αυτό το σκηνικό. Ένα παιδί της παράστασης ζήτησε από αστυνομικό να τον βοηθήσει να πάει μέχρι την πόρτα και η απάντηση που πήρε ήταν «όχι». Ξεκίνησε να πάει μόνος του και όταν έφτασε μπροστά στην πόρτα άρχισαν να του πετάνε μπουκαλάκια με νερό και συγκεκριμένα ο Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα να κάνει πίσω και να φύγει. Αυτό που θέλουμε αυτή την στιγμή είναι να βγει μια απόφαση προκειμένου το θέατρο να μένει ανοιχτό. Γιατί μπορεί να υπήρχαν εχθές αστυνομικοί, αλλά δεν έκαναν τίποτα. Έβλεπαν τους Χρυσαυγίτες που ξέσκιζαν τα μπάνερ που είχαμε έξω από το θέατρο και τους άφηναν να κινούνται ανενόχλητοι».

- Όταν έμαθες από συναδέλφους σου τα όσα συμβαίνουν ένοιωσες φόβο;

« Δεν ένοιωσα φόβο, ένοιωσα ντροπή . Και λέω: «Αυτή είναι η χώρα μου;». Κρίνουν κάποιοι που δεν έχουν δει την παράσταση; Αυτό είναι το θλιβερό της υπόθεσης. Τους καλέσαμε την προηγούμενη βδομάδα που ξεκίνησαν οι θεούσες να λένε όλα αυτά να έρθουν να δουν την παράσταση και δεν πάτησε ούτε ένας. Είναι αρνητικοί και ανένδοτοι να δουν μια παράσταση. Την κρίνουν χωρίς να την έχουν δει. Ο λόγος ποιος; Επικοινωνιακός; Ψηφοθηρία από τους Χρυσαυγίτες ν’ ανέβει κι άλλο το ποσοστό τους; Οι παπάδες που έβριζαν τους Χρυσαυγίτες ξαφνικά εχθές ήταν χέρι χέρι και αλώνιζαν όλη την Ιερά Οδό. Οι παπάδες , οι άνθρωποι του Θεού να μας φωνάζουν «κ@#%μπ@ράδες, τραβέλια, π@#@#δες θα γίνει ο τάφος σας» . Οι παπάδες είναι αυτοί; Οι θεούσες είναι αυτές; Έτσι μιλάει ο Θεός; Αυτή είναι η θρησκεία μας; Να φωνάζει ο Παναγιώταροςαπ’ έξω «π@@@τ@κια , π@@τ@@ας γιοι». Ποιος ο Παναγιώταρος; Είναι αυτός βουλευτής; Βουλευτής εκλεγμένος από Έλληνες; Και τον έχουν αφήσει και μιλάει έτσι; Ποια είναι η προστασία που μας παρέχει το κράτος;», δήλωσε φανερά εξοργισμένος o ηθοποιός της παράστασης, ο οποίος έβλεπε όλα αυτά να διαδραματίζονται τόσο μπροστά του, αλλά και στον κόσμο που είχε βρεθεί εκεί και έκατσε μέχρι το τέλος. «Ο κόσμος είναι στο πλευρό μας και μας λέει ό τι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται όλο αυτό. Ότι δεν υπάρχει αλήθεια σε όλα αυτά που λένε και γελάνε. Το μήνυμα που περνάει το έργο είναι αγάπη. Άκου με την καρδιά σου και όχι με αυτό που σε έχουν μάθει μέχρι τώρα ν’ ακούς. Έχει και πολιτικές αναφορές μέσα δεν εστιάζει στο εκκλησιαστικό. Επειδή λοιπόν οι τραμπούκοι δεν το γνωρίζουν το «Corpus Christi» σημαίνει «Σώμα Χριστού». Στο Τέξας λοιπόν οι άνθρωποι του «Corpus Christi» έπιασαν έναν ομοφυλόφιλο και τον έκαψαν. Με αφορμή αυτό γράφτηκε το βιβλίο και λέει ο συγγραφέας «Αν ο Χριστός ερχόταν τώρα στη Γη πως θα έκρινε όλες αυτές τις πράξεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved