Αποφασισμένοι οι ηθοποιοί να γίνει η παράσταση «Corpus Christi»-Ξεκίνησαν οι προσαγωγές!
Showbiz

Αποφασισμένοι οι ηθοποιοί να γίνει η παράσταση «Corpus Christi»-Ξεκίνησαν οι προσαγωγές!

Η ένταση έξω από το θέατρο Χυτήριο, για την παράσταση «Corpus Christi» δεν θα σταματήσει τους ηθοποιούς από το να διεξάγουν κανονικά την παράσταση.

Το gossip-tv.gr βρέθηκε στο θέατρο και κατέγραψε τα γεγονότα. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν πάει στην περιοχή και έχουν «θωρακίσει» το θέατρο, ενώ οι διαδηλωτές έχουν ηρεμήσει, αφού η κατάσταση έχει καταλαγιάσει. Οι ηθοποιοί δηλώνουν αποφασισμένοι να γίνει η παράσταση κανονικά, ενώ φίλοι της Τέχνης και του Πολιτισμού βρίσκονται στο πλευρό τους. Η Μίνα Ορφανού, η Μυρτώ Αλικάκη, η Υρώ Μανέ και άλλοι ηθοποιοί, βρίσκονται στο θέατρο για να στηρίξουν τους συναδέλφους τους, ενώ μέχρι στιγμής η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο! Όπως όλα δείχνουν, η παράσταση θα γίνει κανονικά!

Ενημέρωση: Στο θέατρο Χυτήριο έφτασε η Νεολαία της Χρυσής Αυγής. Υποστηρικτές και διαμαρτυρόμενοι ανταλλάσσουν συνθήματα, ενώ η παράσταση συνεχίζεται κανονικά!

Τελευταία ενημέρωση: Η αστυνομία ξεκίνησε προσαγωγές διαδηλωτών. Η παράσταση διεξάγεται κανονικά με εντολή του Υπουργού δικαιοσύνης και τη βοήθεια της αστυνομίας, ενώ το θέατρο εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει ότι θα ξεκινήσει σε μισή ώρα. Οι ηθοποιοί κάλεσαν τους υποστηρικτές να δουν την παράσταση δωρεάν, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την συμπαράσταση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved