Με διαφορετικές πτήσεις, αλλά μαζί στη Θεσσαλονίκη η Παπαρίζου με τον σύντροφό της!
Showbiz

Με διαφορετικές πτήσεις, αλλά μαζί στη Θεσσαλονίκη η Παπαρίζου με τον σύντροφό της!

Μόλις λίγες ώρες πριν γίνει γνωστό ότι ο αγαπημένος της Έλενας Παπαρίζου, Ανδρέας Καψάλης της έκανε πρόταση γάμου, οι δυο τους απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr στη συμπρωτεύουσα.

Η τραγουδίστρια το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη μαζί με συνεργάτες της ενώ ο αγαπημένος της έφτασε στη συμπρωτεύουσα λίγες ώρες αργότερα! Ο λόγος που πήραν διαφορετικές πτήσεις ήταν οι ανειλημμένες υποχρεώσεις εκείνου!

Αμέσως μετά την άφιξή της στη Θεσσαλονίκη κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο The MET όπου την υποδέχτηκε γνωστός επιχειρηματίας και καλός της φίλος. Οι δυο τους συζήτησαν για το ενδεχόμενο εμφανίσεων της Έλενας στο νυχτερινό κέντρο που διαθέτει στη Θεσσαλονίκη. Η τραγουδίστρια φρόντισε να ξεκουραστεί καθώς το βράδυ τραγούδησε στο opening του club Vogue. Λίγες ώρες αργότερα στο ξενοδοχείο έφτασε και ο σύντροφός της Ανδρέας Καψάλης. Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ερωτευμένο και η Έλενα σύστησε τον αγαπημένο της σε φίλους που έχει στην πόλη. Περίπου στις 3 τα ξημερώματα εμφανίστηκε στο Vogue ενώ δύο ώρες αργότερα μαζί με τον Ανδρέα Κάψαλη πήγαν στην «Πύλη Αξιού" όπου εμφανίζεται η Πάολα για να την απολαύσουν. Η Έλενα και ο Ανδρέας ήταν πολύ διαχυτικοί ο ένας με τον άλλο αγνοώντας τα βλέμματα του κόσμου. Το Σάββατο το μεσημέρι οι δυο τους αναχώρησαν μαζί για Αθήνα. Εϊναι γεγονός ότι η Έλενα και ο Ανδρέας περνούν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους και είναι πολλοί εκείνοι που περιμένουν με λαχτάρα να δουν την Έλενα, ντυμένη νυφούλα στο πλευρό του συντρόφου της!

Γεγονός είναι, ότι από τότε που είναι μαζί, ο επιχειρηματίας δεν την αφήνει από τα μάτια του, την συνοδεύει παντού δείχνοντας πως την αγαπά πολύ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved