Σάκης Αρσενίου: Γδύθηκε ή όχι για χάρη των θαυμαστριών του;
Showbiz

Σάκης Αρσενίου: Γδύθηκε ή όχι για χάρη των θαυμαστριών του;

Όλη μέρα ψήφιζαν οι θαυμάστριες του Σάκη Αρσενίου στο facebook στη σελίδα που φτιάχτηκε για το αν θέλουν να εμφανιστεί γυμνός στο νέο του video clip. Το αποτέλεσμα ήταν φυσικά θετικό.

Ε, ποια θαυμάστρια του δεν θα ήθελε να τον απολαμβάνει κάθε μέρα με ένα μόνο play αν όχι γυμνό, ημίγυμνο;

Το έκανε όμως ή όχι το χατίρι τους; Το gossip-tv.gr βρέθηκε στα γυρίσματα της νέας του επιτυχίας «Τι λες», όπου τους στίχους υπογράφει ο Βαλεντίνο μαζί με τον Χριστόδουλο Σιγανό, ο οποίος έχει γράψει και την μουσική, για να σας πληροφορήσουμε νωρίτερα για το γυμνό ή όχι αποτέλεσμα. Κορίτσια, όσο και αν πιάστηκε το χεράκι σας εχθές ολημερίς και ολονυχτίς ο Σάκης δεν γδύθηκε. Και όχι μόνο δε γδύθηκε αλλά παραντύθηκε. Μέχρι και παλτό έβαλε ο τραγουδιστής με 30 βαθμούς για χάρη της τέχνης. Τζάμπα ψηφίζατε σας λέμε….. Ας όψεται όμως…

«Είναι καλό να παίρνεις την γνώμη του κόσμου που σε ακολουθεί, σε θαυμάζει και αγαπάει αυτό που κάνεις, αλλά το concept ήταν να είμαι ντυμένος», μας λέει ο Σάκης όταν τον ρωτήσαμε σχετικά, κατά τη διάρκεια ενός break. «Δε νομίζω να δυσαρεστηθούν οι θαυμάστριες μου που δεν εμφανίστηκα γυμνός, παρά την επιθυμία τους. Εξάλλου το video clip για το «Πάνω Κάτω» ήταν παρόμοιο με αυτό που ήθελαν να δουν σε αυτό», μας λέει και γελάει χαριτωμένα. Αν και ήταν αρκετά κουρασμένος, αφού από τις εννιά το πρωί στο Θησείο είχαν ήδη ξεκινήσει να γυρίζουν τα πρώτα πλάνα, δε σταμάτησε να χαμογελάει και να παίζει ποδόσφαιρο με τα παιδιά που παίρνουν μέρος στο clip. Έτσι είναι όμως ο Σάκης. Όσοι τον έχουν δει στο «Caramela», ξέρουν ότι μοιράζει χαμόγελα και η πόρτα στο καμαρίνι του είναι πάντα ανοιχτή για όλους, όσο κουρασμένος κι αν είναι. Όσο για το ποια σκηνή τον δυσκόλεψε περισσότερο; «Η σκηνή στο σιντριβάνι, όπου παίζουμε με το νερό. Δεν θέλω να σου πω τι ακριβώς έγινε εκεί αλλά θα το καταλάβεις μόλις δεις το clip», μας είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved