Θάνου-Παρθένης: Τα σχέδια για θρησκευτικό γάμο, η απόδραση στην Αράχοβα και το παιδί!
Showbiz

Θάνου-Παρθένης: Τα σχέδια για θρησκευτικό γάμο, η απόδραση στην Αράχοβα και το παιδί!

«Θρησκευτικός γάμος θα γίνει όταν με το καλό έρθει η εγκυμοσύνη» είπε πρόσφατα ο Αλέξανδρος Παρθένης όταν ρωτήθηκε από πρόσωπο του περιβάλλοντός του για τα σχέδια που έχει για το μέλλον με την Κατερίνα Θάνου!

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να υπήρχαν δημοσιεύματα, που τους ήθελε να περνούν μία κρίση, οι δυο τους όμως διαψεύδουν αυτές τις φήμες, αφού είναι πολύ ευτυχισμένοι και κάνουν όνειρα για το κοινό τους μέλλον! Άμεσο στόχο δεν έχουν τον θρησκευτικό γάμο αλλά την απόκτηση ενός παιδιού!

Μάλιστα, το ζευγάρι πρόσφατα πέρασε ένα ρομαντικό διήμερο στην Αράχοβα, όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο πρώτο το nassos blog, διαψεύδοντας με αυτόν τον τρόπο τις τελευταίες φήμες πως η σχέση τους περνάει κρίση.

Η Κατερίνα και ο Αλέξανδρος, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews, απέδρασαν στην Αράχοβα καθώς είναι ο αγαπημένος τους χειμερινός προορισμός- ιδιαίτερα τις περιόδους που δεν έχει πολύ κόσμο.

Εδώ και χρόνια ο Αλέξανδρος Παρθένης έχει το δικό του σπίτι στο γραφικό χωριό του Παρνασσού και κατά την διάρκεια του διημέρου το ζευγάρι έκανε ατελείωτους περιπάτους στις πλαγιές του βουνού και επισκέφτηκαν διάφορα χωριουδάκια και τους Δελφούς, ενώ απόλαυσαν νοστιμιές στις παραδοσιακές ταβέρνες. Το ρομαντικό ταξίδι κράτησε δύο μέρες και όταν επέστρεψαν στο κλεινόν άστυ έδειχναν αρκετά ανανεωμένοι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved