Διονύσης Σχοινάς: Ο έρωτας με την Καίτη Γαρμπή και το παιδί που ήρθε δύσκολα
Showbiz

Διονύσης Σχοινάς: Ο έρωτας με την Καίτη Γαρμπή και το παιδί που ήρθε δύσκολα

Ο Διονύσης Σχοινάς δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, ούτε προβάλει την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, όταν ερωτηθεί απαντάει σε όλα με ειλικρίνεια.

Το χαρακτηριστικό του αυτό ξεχώρισε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία τον υποδέχτηκε στην εκπομπή της. Ο τραγουδιστής δήλωσε ερωτευμένος με την Καίτη Γαρμπή, παρά το γεγονός ότι είναι πολλά χρόνια μαζί. Μία σχέση θέλει δουλειά, τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του όμως, κάνουν εκπλήξεις ο ένας στον άλλο και παραμένουν ερωτευμένοι. Την ευτυχία τους συμπλήρωσε ο γιος τους, Δημήτρης, ο οποίος, όπως είπε ο Διονύσης Σχοινάς, ήρθε με δυσκολία στη ζωή τους, μετά από εξωσωματική της Καίτης Γαρμπή.

Ερωτευμένος με τον γιο του, κάνει μαζί του όλα όσα κάνουν οι κλασικοί μπαμπάδες με τους γιους τους, όπως ποδόσφαιρο, καράτε κλπ. Το γεγονός ότι σταμάτησε να δουλεύει ήταν καθαρά δική του επιλογή όπως δήλωσε, αφού δεν ήθελε το παιδί του να μεγαλώσει με ξένη γυναίκα στο σπίτι, ενώ θεωρεί τον εαυτό του τυχερό, αφού μπορεί να κερδίζει χρήματα από το χόμπι του.

Όλα όσα λέγονται και γράφονται τόσο για τη σχέση του με την Καίτη Γαρμπή, όσο και την οικονομική τους κατάσταση, δεν τους αφορούν, αφού απέχουν από την πραγματικότητα και ο χρόνος το έχει αποδείξει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved