Η περιπέτεια γνωστής ηθοποιού: «Να μωρή γαϊδούρα, παλιοξετσίπωτη»!
Showbiz

Η περιπέτεια γνωστής ηθοποιού: «Να μωρή γαϊδούρα, παλιοξετσίπωτη»!

Γνωστή ηθοποιός έχασε την ψυχραιμία της! Ξυπνώντας νωρίς νωρίς για να ετοιμαστεί να πάει σε ραντεβού που είχε με γιατρό, ο "γολγοθάς" της... ξεκινά!

Σπάει το κλειδί της γκαραζόπορτας και παίρνει ταξί. Και έτσι ξεκίνησε η περιπέτεια της Τιτίκας Στασινοπούλου όπως έγραψε στο λογαριασμό της στο facebook: «

«Καλημέρα...Τι καλή δηλαδή; Η καλή από το πρωί φαίνεται, δε λένε; Λοιπόν...Θα σας πω κι εσείς θα κρίνετε...Ξεκινάω πρωί πρωί για να προλάβω τις υποχρεώσεις μου...Έξω η βροχή.. πολύ θυμωμένη.. Ε.. δεν πειράζει λέω.. Ωφέλιμη και η βροχούλα...Πάω να ξεκλειδώσω την πόρτα του κήπου...σπάει το κλειδί...Μη γελάτε. Ως εδώ...λες τυχαίο...Δεν πειράζει θα βγω από την γκαραζόπορτα γιατί τώρα δεν προλαβαίνω να φωνάξω κλειδαρά... Ρυάκια τα νερά στο δρόμο...Ποιό δρόμο δηλαδή... αυτό το χάλι με τα μπαλώματα τις γούβες και τις λακούβες; Ο θεός να το κάνει δρόμο... Τι το ήθελες μαντάμ το καστόρινο μποτίνι... Εδώ θέλει γαλότσα μέχρι ..το λαιμό...Αλλά είναι και η ρουφιάνα η κοκεταρία... Αυτό το χρώμα ταίριαζε με το υπόλοιπο σύνολο... Να..κάτι τέτοιες ώρες φοβάμαι ότι εξαντλώ τα όρια της..ματαιοδοξίας μου....Τέλος πάντων.. βγαίνω στην κεντρική λεωφόρο...Ποια είπα; Χα...πλάκα κάνουμε; Ούτε ο Αχελώος τέτοιο ποτάμι ! Και σε απόχρωση... caffe au lait αλλά στο πιο σιχαμένο!!! Με δισταγμό αναζητώ στεριά για να διασχίσω το ποτάμι καθότι δεν πήρα σχεδία μαζί μου....Τα αυτοκίνητα περνάνε μανιασμένα δημιουργώντας πίδακες... συντριβάνια... μέχρι και καταρράχτες μην πω... Και τρέχουνε λες και είναι στο γκραν πρι ! Που πας ωρε Καραμήτρο - Νίκι Λάουντα; Και πριν προλάβω να αποφασίσω την ασφαλέστερη για την σωματική μου ακεραιότητα διαδρομή έρχεται με ορμή ξυστά από το πεζοδρόμιο μια τρελή που παράτησε το σφουγγαρόπανο κι έπιασε το τιμόνι και με κάνει παπί με το σιντριβάνι που αμόλησε... Μαρμαρωμένη και μούσκεμα το μόνο που πρόλαβα ήταν μια μούντζα και " Να, μωρή γαϊδούρα!" ...Δεν πρόλαβα τίποτα άλλο.. Παγωμένη επιστρέφω για να μπω στο μπάνιο... να πετάξω τη λασπουριά από πάνω μου... και να ξεκινήσω φτου κι απ' την αρχή!!! Τα νεύρα τσατάλια! Ακόμα τη βρίζω την παλιό ξετσίπωτη...την αναίσθητη που λάστιχο να τη βρει και να μην έχει γρύλλο....! Τώρα τι καλή μέρα; Ε, μου λέτε; Έχασα και το ραντεβού με τον γιατρό... Για να δούμε πως θα εξελιχθεί στη συνέχεια...Σε σας όμως εύχομαι τα καλύτερα...»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved