Ένας Έλληνας στο πλευρό του Michael Douglas
Showbiz

Ένας Έλληνας στο πλευρό του Michael Douglas

Είναι καταξιωμένος Έλληνας και πρόσφατα βρέθηκε ανάμεσα σε εξέχουσες προσωπικότητες του Hollywood και όχι μόνο!

Ένα βιβλίο του και μια συναυλία, έγιναν η αφορμή να βρεθεί με τον Michael Douglas. Ο λόγος για τον Νίκο Μιχαλόπουλο, σύζυγο της Άννας Βερούλη, ο οποίος είναι εκπαιδευτικός και συγγραφέας. Το τελευταίο του βιβλίο, με τίτλο «Μαραθώνιος Ονείρων» μεταφράζεται στα αγγλικά, και συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στα επίσημα βιβλία του Μαραθωνίου της Νέας Υόρκης. Αφού δέχτηκε πρόσκληση από τον Δήμαρχο της Νέας Υόρκης, ο συγγραφέας βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, και επί τη ευκαιρία, παρακολούθησε και τη συναυλία της πολυαγαπημένης του, Barbara Streisand.

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον Νίκο Μιχαλόπουλο, ο οποίος μας μίλησε αποκλειστικά για το ταξίδι του, καθώς και για τις διάσημες συναντήσεις του:

- Πως προέκυψε το ταξίδι σας στην Αμερική;

«Βρέθηκα στην Αμερική επειδή σε μια βδομάδα από σήμερα γίνεται ο Μαραθώνιος της Νέας Υόρκης. Το τελευταίο μου βιβλίο, «Μαραθώνιος Ονείρων», που είναι και το πρώτο μου βιβλίο που μεταφράζεται στα αγγλικά, ήταν το επίσημο βιβλίο του Μαραθωνίου της Αθήνας το 2010 στο Χρυσό μας Μαραθώνιο, και ήταν ένα βιβλίο που έχει σταλεί στους διοργανωτές του Μαραθωνίου σε όλο τον κόσμο. Έτσι λοιπόν επειδή τώρα ετοιμάζεται και η Νέα Υόρκη για το Μαραθώνιο, το βιβλίο μου θα είναι μέσα στα επίσημα βιβλία και αυτού του Μαραθωνίου και είχα και μία συνάντηση και με τον Δήμαρχο της Νέας Υόρκη.

- Και απολαύσατε και την Barbara Streisand στην μεγάλη της συναυλία στο Μπρούκλιν

«Με την ευκαιρία αυτή του ταξιδιού, και επειδή ήταν ένα πολύ μεγάλο γεγονός η συναυλία της Barbara Streisand, γιατί μετά από 50 χρόνια γύριζε στο Μπρούκλιν, στη γενέτειρά της, και εγκαινίασαν κιόλας μία πολύ μεγάλη αθλητική αρένα, όλο αυτό το αθλητικό προφίλ ταίριαξε μια χαρά και έτσι δέχτηκα αυτή την πρόσκληση να πάω γι' αυτές τις εκδηλώσεις! Είμαι πολύ μεγάλος φαν της Barbara Streisand, για μένα δεν ήταν η πρώτη μου συναυλία, γιατί έχω πάει τρεις φορές στο εξωτερικό να τη δω.

- Έχουμε δει φωτογραφίες σας με τον Michael Douglas. Πως προέκυψε η γνωριμία και πως σας φάνηκε από κοντά;

«Έτυχε να καθίσουμε κοντά, ήμασταν εκεί κατά τη διάρκεια της συναυλίας και ήταν μόνος του, δεν ήταν με τη σύζυγό του. Ήταν πάρα πολύ φιλικός. Του είπε ο Δήμαρχος ότι έχω γράψει ένα βιβλίο για τον Μαραθώνιο, είπε ότι έχει έρθει στην Ελλάδα και ότι την αγαπάει πάρα πολύ. Συστηθήκαμε και μιλήσαμε. Τον κάλεσα μάλιστα, εντός εισαγωγικών βέβαια πάντα, να έρθει στον κλασικό μας Μαραθώνιο και να τον τρέξουμε μαζί για ένα σκοπό και μου είπε: 'Δε νομίζω να μπορέσω να τον τερματίσω, αλλά η καλή διάθεση υπάρχει και γιατί όχι να μην το κάνουμε'. Ήταν πάρα πολύ ωραία η ατμόσφαιρα και ο ίδιος πάρα πολύ φιλικός».

- Εκτός από τον Michael Douglas συναντήσατε κι άλλους αστέρες στη συναυλία;

«Ήταν πάρα πολλοί εκείνο το βράδυ. Καθόμασταν πάρα πολύ κοντά με τον Woody Allen, ήταν εκεί η Barbara Walters, ήταν η Rosieo'Donnell που είναι και τεράστια φαν της Streisand, ήταν ο πρώην άντρας της Streisand, ο Elliott Gould, που κάνει τον πατέρα του Ross στα 'Φιλαράκια'... Και είχα και την τιμή να γνωρίσω τους δύο μεγαλύτερους εν ζωή Αμερικανούς στιχουργούς, τον Allan και την Marilyn Bergman, που είναι στενοί συνεργάτες της Streisand. Ήταν δύο γλυκύτατοι άνθρωποι που όταν τους ζήτησα να βγάλουμε φωτογραφία τους παραξένεψε και τους έκανε μεγάλη εντύπωση».

- Υπήρξε κάποιο ευτράπελο κατά τη διάρκεια της βραδιάς;

«Ευτράπελα δεν υπήρξαν, όλα κύλησαν ομαλά, υπήρξε τρομερή οργάνωση. Έμαθα όμως κάτι για τον πρώην σύζυγο της Barbara Streisand, τον Elliott Gould, που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Δεν του επέτρεψαν να μπει στα παρασκήνια να συγχαρεί τη Streisand γιατί δεν είχε το ειδικό πάσο για να περάσει. Υπήρχαν μεν οι πολύ καλές θέσεις, αλλά για να περάσεις στα παρασκήνια χρειαζόσουν το ειδικό πάσο, το οποίο δεν είχε΅.

- Η γεύση που σας άφησε η συναυλία...

«Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, ήταν καταπληκτική συναυλία, γιατί όλη η περιοχή εκεί ήταν σαν γιορτή. Περίμεναν την Streisand όπως την ιστορία με το ασχημόπαπο που έγινε κύκνος γιατί έφυγε από το Μπρούκλιν πριν από 50 χρόνια σε πολύ δύσκολες συνθήκες όταν ήταν μια πολύ υποβαθμισμένη περιοχή, τώρα τα τελευταία χρόνια αρχίζει και αναβαθμίζεται και τα εγκαίνια της αρένας που έγινε η συναυλία έχουν αναβαθμίσει πάρα πολύ την περιοχή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved