Θανάσης Βισκαδουράκης: Μιλάει για το τέλος της φιλίας του με το Γρηγόρη Αρναούτογλου
Showbiz

Θανάσης Βισκαδουράκης: Μιλάει για το τέλος της φιλίας του με το Γρηγόρη Αρναούτογλου

Χείμαρρος για ακόμη μια φορά ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Ο ηθοποιός ο οποίος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω» που συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία για τρίτη χρονιά υποστήριξε πως νιώθει πολύ τυχερός αφού μπορεί σε μια τόσο δύσκολη εποχή να κάνει επάγγελμα αυτό που αγαπάει. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ανέφερε επίσης πως του έχει λείψει η τηλεόραση ενώ παράλληλα παραδέχτηκε πως κι εκείνος και πολλοί ακόμα έμαθαν στο κασίδι του τηλεθεατή επί πολλά έτη.

Όταν η συζήτηση φτάνει στη φιλία στο χώρο του θεάματος και συγκεκριμένα στη δική του φιλία με το Γρηγόρη Αρναούτογλου η οποία έχει λήξει εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια, ο ηθοποιός χαμογελά αινιγματικά και δηλώνει: «Που το θυμήθηκες; Κοιτάει τα ραδίκια ανάποδα αυτή η φιλία» ενώ στη συνέχεια κάνει την αυτοκριτική του και χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες αποκαλύπτει: «Όταν τσακωθώ με κάποιον ποτέ δεν ξανά μιλάω! Είμαι πολύ εγωιστής, δεν ρίχνω νερό στο κρασί μου, βέβαια μια κόντρα που κρατάει τέσσερα χρόνια μπορώ να τη λήξω μέσα σε μισό λεπτό, αν συναντήσω τον άλλο και το λήξουμε. Έτσι είμαι εγώ!» Τέλος, ο ηθοποιός δηλώνει: «Είμαι δύσκολος άνθρωπος, είμαι αλήτης, δεν είμαι καλό παιδί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved