Η Αγγελική Ηλιάδη μιλά πρώτη φορά για τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Μηλιωτάκη!
Showbiz

Η Αγγελική Ηλιάδη μιλά πρώτη φορά για τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Μηλιωτάκη!

Ύστερα από αρκετό καιρό, η Αγγελική Ηλιάδη για πρώτη φορά μιλά για τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Κώστα Μηλιωτάκη, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Με τον Κώστα προσπαθήσαμε για τη σχέση μας όσο έπρεπε. Το εξαντλήσαμε! Με απόλυτη ειλικρίνεια και το χέρι στην καρδιά θα σας πω ότι την κατάλληλη στιγμή πήραμε τη σωστή απόφαση. Να μην προχωρήσουμε δηλαδή στο γάμο. Θα ήταν ακόμα πιο επώδυνο να παντρευόμασταν και μετά από ένα χρόνο να χωρίζαμε», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στο περιοδικό Hello!

«Ιδανικά ζευγάρια δεν υπάρχουν. Όλα τα ζευγάρια έχουν τα θέματά τους και τα προβλήματά τους. Από εκεί και πέρα τον σημαντικότερο ρόλο παίζει πόσο έχεις τη διάθεση να προσπαθήσεις και να παλέψεις για τη σχέση σου» δήλωσε!

«Η αλήθεια είναι ότι άκουσα και διάβασα πάρα πολλά τον τελευταίο χρόνο που δεν είχαν καμία βάση αλήθειας. Ήμασταν πολύ καλά όταν βγήκαν οι φήμες για χωρισμό. Ήμουν όμως πολύ ερωτευμένη και ενθουσιασμένη και δεν με ένοιαζε καθόλου τι έλεγαν. Κατόπιν όμως δεν σας κρύβω ότι σκέφτηκα αρκετές φορές ότι όλο αυτό το συνονθύλευμα αρνητικών δημοσιευμάτων ίσως να έφερε και λίγο γρουσουζιά» τόνισε σχετικά με τα διάφορα δημοσιεύματα που μιλούσαν για το χωρισμό της!

Όσο για το αν υπήρχε τρίτο πρόσωπο απαντά: «Αυτά που ακούστηκαν για το τρίτο πρόσωπο ήταν κάτι που ενόχλησε πολύ τον Κώστα. Νιώθω ότι όλα αυτά ήταν όσα τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση να βγει και να μιλήσει για το χωρισμό μας. Δεν αισθανόταν καλά να αφήσει τέτοιες εντυπώσεις. Έτσι κι αλλιώς ο Κώστας δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Εγώ από την πλευρά μου δεν στάθηκα καθόλου σ' αυτό. Κανένας δημοσιογράφος δεν ξέρει για ποιο λόγο φτάνει ένα ζευγάρι στο χωρισμό και αυτό δε θα πρέπει να αφορά κανέναν. Τον τελευταίο καιρό έχω διαβάσει τόσα πολλά άσχημα πράγματα, για κάποια από τα οποία έχω ήδη ξεκινήσει διαδικασίες να κινηθώ νομικά».

Τέλος, η τραγουδίστρια τόνισε: «Νομίζω ότι όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει! Όταν βλέπεις μπροστά στου το τέλος δεν υπάρχει κάτι άλλο μετά. Μπορεί δύο άνθρωποι να λατρεύουν ο ένας τον άλλο, αλλά για κάποιους λόγους να μην μπορούν να είναι μαζί. Δυστυχώς υπάρχει και αυτό στη ζωή μας».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved