Χατζηγιάννης: «Ο κλάδος μας είναι από τους πρώτους που επλήγησαν από την κρίση»
Showbiz

Χατζηγιάννης: «Ο κλάδος μας είναι από τους πρώτους που επλήγησαν από την κρίση»

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλά για το αν οι πολύ δύσκολες φετινές οικονομικές συνθήκες επηρέασαν την απόφασή του γι' αυτήν τη συνεργασία και αν οι τιμές φέτος έχουν πέσει σε σχέση με πέρυσι!

«Φυσικά και εμείς οι καλλιτέχνες ταυτιζόμαστε με την οικονομική κατάσταση της χώρας, γιατί δεν είμαστε έξω από αυτήν. Είμαστε κομμάτι της κοινωνίας, έχουμε πολύ καλή αίσθηση του τι συμβαίνει γύρω μας και ο κλάδος μας είναι από τους πρώτους που επλήγησαν από την κρίση. Όλο αυτό το αντιμετωπίζουμε με το να είμαστε όσο πιο προσιτοί γίνεται στον κόσμο, φροντίζουμε δηλαδή ο κόσμος που θα έρθει να μας δει να μην πληρώνει ποσά τα οποία θεωρούνται υπερβολικά» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις τιμές στα μαγαζιά δήλωσε στο Έθνος: «Βεβαίως και αυτό συμβαίνει στους περισσότερους χώρους διασκέδασης. Τα ποσά της προηγούμενης πενταετίας στη διασκέδαση είναι πλέον απαγορευτικά. Αυτό που κάνουμε αναγκαστικά όλοι οι καλλιτέχνες είναι να μειώσουμε τις προσωπικές αμοιβές έτσι ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει το όλο πράγμα χωρίς να απαιτούνται υπερβολικά χρήματα από το κοινό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved