Ζέτα Δούκα: Μιλάει για την «Οδύσσεια» και το «Γράμμα σ’ ένα παιδί»
Showbiz

Ζέτα Δούκα: Μιλάει για την «Οδύσσεια» και το «Γράμμα σ’ ένα παιδί»

Η Ζέτα Δούκα πρωταγωνιστεί στην πολυσυζητημένη παράσταση «Οδύσσεια», ως επιλογή του παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτη, Μπομπ Γουίλσον.

Η ηθοποιός αποκάλυψε τα συναισθήματά της στο περιοδικό Hello: «Πολύ μεγάλη περηφάνια, χαρά και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη και αγωνία για το αποτέλεσμα. Σε κάθε δουλειά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να παίρνω όσο το δυνατόν περισσότερα μπορώ προκειμένου να προχωράω τόσο ως ηθοποιός όσο και ως άνθρωπος. Ο Γουίλσον είναι μια ολόκληρη σχολή από μόνος του! Αντιμετωπίζει το θέατρο διαφορετικά απ' ότι έχουμε συνηθίσει εμείς στην Ελλάδα, εξω-ρεαλιστικά θα έλεγα και είναι πολύ συγκεκριμένος και λεπτομερής σε πράγματα που δε θα περίμενε κανείς. Ξεκινάει από το πλαίσιο και προχωράει προς τον πυρήνα, αν θεωρήσουμε ότι αυτός είναι ο ηθοποιός. Είναι μια εμπειρία που θα θυμάμαι σ' όλη μου τη ζωή»!

Η ηθοποιός μίλησε επίσης για την παράσταση «Γράμμα σ' ένα παιδί»: «Είναι κάτι που έχω εκτιμήσει και αγαπήσει για την καθαρότητα και την αλήθεια του λόγου του, τη στιβαρότητα των νοημάτων του, και χαίρομαι που έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση όπου κι αν παίχτηκε! Πρόκειται για την πρώτη παγκοσμίως θεατρική μεταφορά του αγαπημένου βιβλίου της Οριάνα Φαλάτσι 'Γράμμα σ' ένα παιδί που δεν γεννήθηκε ποτέ', οπότε η πρόταση του σκηνοθέτη Μάνου Πετούση με συγκίνησε ιδιαιτέρως. Ανυπομονώ να δω πώς θα το υποδεχτεί το αθηναϊκό κοινό...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved