«Αν πεινάνε τα παιδιά μου θα μπορούσα να κάνω οτιδήποτε. Ακόμα και να γίνω κουκουλοφόρος» (Ποιος το είπε;)
Showbiz

«Αν πεινάνε τα παιδιά μου θα μπορούσα να κάνω οτιδήποτε. Ακόμα και να γίνω κουκουλοφόρος» (Ποιος το είπε;)

Πριν από μερικά χρόνια πήρε την απόφαση να αφήσει τα πάντα ενώ ήταν στο απόγειο της καριέρας του και να αποσυρθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

«Δεν το θεωρώ τρέλα. Θεωρώ ότι είναι απολύτως λογικό να δίνεις σημασία στο τι θέλεις πραγματικά να κάνεις στην ζωή σου. Αν ασχολείσαι μόνο με την καριέρα σου και δεν έχεις άλλα ενδιαφέροντα είσαι τουλάχιστον ξενέρωτος. (…) Αν συνέχιζα να ασχολούμαι μόνο με την καριέρα μου θα είχα τρελαθεί» τόνισε στο ΟΚ ο Στέλιος Ρόκκος. Όσο για το αν θα τρελαινόταν μακριά από τα φώτα όπως άλλοι συνάδελφοί του, είπε: «Στην δική μου περίπτωση δεν ισχύει γιατί δεν έγινα γνωστός ως τραγουδιστής, αλλά ως δημιουργός. Αυτό σημαίνει ότι είμαι αυτοδύναμος ως καλλιτεχνική οντότητα οπότε αν πραγματικά άξιζα θα μπορούσα να επανέλθω. Εννοείται ότι φοβόμουν ότι μπορεί να με ξεχάσουν, αλλά δεν είμαι από τους τύπους που ζουν και αναπνέουν για να είναι μέσα στα πράγματα.»

Αναφορικά με την ρήξη με την δισκογραφική του, είπε ότι ήρθε σε γερή κόντρα και έμεινε στο συρτάρι για πολλά χρόνια. Η αποχή του, του κόστισε οικονομικά γιατί έφαγε ότι είχε και δεν είχε. Δεν έχει πλουτίσει από το τραγούδι και είπε πως: «Αν πεινάνε τα παιδιά μου θα μπορούσα να κάνω οτιδήποτε. Ακόμα και να γίνω κουκουλοφόρος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved