Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλάει πρώτη φορά για την απόφασή της να κινηθεί δικαστικά: «Είμαι πολύ θυμωμένη…»
Showbiz

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλάει πρώτη φορά για την απόφασή της να κινηθεί δικαστικά: «Είμαι πολύ θυμωμένη…»

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χαμό της μητέρας της για την απόφαση της οικογένειας να κινηθεί δικαστικά.

Η ηθοποιός βρέθηκε μαζί με τον αδελφό της σε εκδήλωση του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, αφού εννέα όργανα της μητέρας της, χάρισαν ζωή σε άλλους ανθρώπους, μετά από δωρεά που έγινε από την οικογένεια Ρουμελιώτη. Τόσο η ηθοποιός όσο και όλη η οικογένεια, θεωρεί ότι υπάρχουν ευθύνες που βαραίνουν τους γιατρούς του νοσοκομείου, στο οποίο μεταφέρθηκε η μητέρα της, αμέσως μετά το ατύχημα. Γι' αυτό το λόγο, έχουν αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρους, καθώς θέλουν, αν όντως τα πράγματα δεν έγιναν όπως έπρεπε, να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, παρά το γεγονός ότι αυτό δεν μπορεί να φέρει τον αγαπημένο τους άνθρωπο πίσω.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη πιστεύει ότι ο τραυματισμός της μητέρα της δεν αντιμετωπίστηκε όπως έπρεπε, και η κατάστασή της ήταν άλλη από αυτήν που έμαθαν από τους γιατρούς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος, που ενδεχομένως να άλλαζε την κατάληξη της όλης κατάστασης. Για το λόγο αυτό, η ηθοποιός δήλωσε στην εκπομπή «Μίλα»: «Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη αν τα πράγματα έγιναν έτσι όπως πιστεύουμε ότι έγιναν. Σκοπός μου, είναι να δικαιωθεί η μητέρα μου. Αυτό είναι το λιγότερο, γιατί εγώ τη μητέρα μου την έχασα. Το σημαντικό είναι, πως όταν κάποιος είναι γιατρός, πρέπει να έχει πολύ μεγάλη ευθύνη σε αυτό που κάνει».

Η ηθοποιός δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, αφού η σχέση της με την μητέρα της ήταν ιδιαίτερα στενή, ενώ χαίρεται που η μητέρα της «ζει» μέσω άλλων ανθρώπων, οι οποίοι έχουν τώρα τα όργανά της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved