Λαέρτης Βασιλείου: Απείλησαν τους γονείς του ότι θα τον σκοτώσουν
Showbiz

Λαέρτης Βασιλείου: Απείλησαν τους γονείς του ότι θα τον σκοτώσουν

Ο Λαέρτης Βασιλείου μίλησε για όλα όσα έχουν διαδραματιστεί τον τελευταίο μήνα στο θέατρο Χυτήριο, με αποτέλεσμα να κατέβει η παράσταση Corpus Christi.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης εξήγησε ότι η παράσταση σταμάτησε για να σταματήσουν παράλληλα οι εικόνες διασυρμού της χώρας στο εξωτερικό, αφού όπως είπε, αυτοί που συγκεντρώνονταν έξω από το θέατρο και τραγουδούσαν τον Εθνικό Ύμνο χαιρετώντας ναζιστικά δεν καταλαβαίνουν τι ζημιά κάνουν σε αυτή τη χώρα.

«Οι άνθρωποι που καταστρέφουν το θέατρο και προκάλεσαν φθορές φαίνονται καθαρά στα βίντεο, ωστόσο παραμένουν ασύλληπτοι. Μέχρι στιγμής οι εικόνες ντροπής μας θλίβουν γι’ αυτό και αποφασίσαμε να σταματήσουμε την παράσταση γιατί δεν θέλουμε να διασύρεται άλλο η χώρα στο εξωτερικό», δήλωσε ενώ συμπλήρωσε ότι έχει δεχτεί και προσωπικές απειλές, καθώς έχουν απειλήσει τους γονείς του ότι θα τον σκοτώσουν.

Δεν ασχολείται ούτε θα κάτσει να εξηγήσει το βιογραφικό του ούτε την καταγωγή του, αφού έχει αποδείξει το ποιος είναι σε αυτή τη χώρα, εξήγησε ενώ κλείνοντας δήλωσε ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για όλα όσα έγιναν, θα στραφεί εναντίον των ανθρώπων που φαίνονται στο βίντεο να καταστρέφουν το Χυτήριο και οργάνωσαν όλο αυτό. Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Μίλα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved