Showbiz

Νίκη Κάρτσωνα: «Το Queen.gr είναι ό,τι καλύτερο και μεγαλύτερο έχω κάνει»

Gossip-tv Team

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν σήμερα η Νίκη Κάρτσωνα.

Η διευθύντρια του queen.gr μίλησε για την οικογένειά της, τα μυστικά επιτυχίας ενός πετυχημένου γάμου, το modeling, τη νευρική ανορεξία, την τηλεόραση αλλά και το νέο της εγχείρημα με το site που διευθύνει.

Η Νίκη Κάρτσωνα δήλωσε πως για να κρατήσεις ένα γάμο δεν πρέπει να επαναπαύεσαι και να θεωρείς τον άνθρωπό σου δεδομένο και κτήμα σου. «Πρέπει στη σχέση να νιώθεις ελεύθερος, να μην επαναπαύεσαι. Θέλει προσπάθεια η σχέση, δεν πρέπει να ζεις σε ουτοπία, ότι θα ξυπνάς το πρωί κι όλα θα είναι τέλεια», είπε χαρακτηριστικά. Επίσης, αν και δεν θέλει να το παραδεχτεί πιστεύει πως από τη στιγμή που έγινε μητέρα άλλαξε ως σύντροφος γιατί δόθηκε ολοκληρωτικά στο παιδί. «Δεν βάζω το Νίκο σε δεύτερη μοίρα απλώς πολλές φορές νιώθεις ότι δεν ζεις για σένα και σε πιάνει κρίση», επισήμανε ενώ διευκρίνισε «Δεν θα μπορούσα να ζήσω δίχως έρωτα. Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα πω «το παιδί μου και τελείωσε». Δεν υπάρχει περίπτωση εγώ με το Νίκο να μπω σε μια διαδικασία να συμβιώνω με το Νίκο για το παιδί. Θα χώριζα».

Τη μάστιγα της νευρικής ανορεξίας επίσης, σχολίασε η Νίκη Κάρτσωνα με αφορμή την υγεία της Νανάς Καραγιάννη δηλώνοντας πως είναι εξοργισμένη με τη στάση των media αφού πιστεύει πως την εκμεταλλεύονται αλλά και με της δημοσιογράφου που όπως αναφέρει, δεν συνειδητοποιεί το μέγεθος του προβλήματός της. Το πρώην μοντέλο μάλιστα της έστειλε και το δικό της μήνυμα «Μπορείς να σώσεις τη ζωή σου, μόνο εσύ και κανένας άλλος».

Τέλος, η Νίκη Κάρτσωνα μίλησε για το queen.gr, το νέο της «παιδί» λέγοντας πως είναι πολύ ευτυχισμένη με αυτή την ευκαιρία που της δόθηκε την καταλληλότερη στιγμή στη ζωή της. «Το Queen.gr είναι ό,τι καλύτερο και μεγαλύτερο έχω κάνει», ανέφερε. Τέλος, μίλησε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, την τηλεόραση και κατά πόσο και αν της λείπει αλλά και τις κριτικές που δέχεται.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved