Η αγνώριστη Τζούλι  Μασίνο, η έκρηξη της Ελένης Μενεγάκη και ο νεκρός τραγουδιστής
Showbiz

Η αγνώριστη Τζούλι Μασίνο, η έκρηξη της Ελένης Μενεγάκη και ο νεκρός τραγουδιστής

Για άλλη μια φορά, τα θέματα της εβδομάδας που μας πέρασε ήταν πάρα πολλά. Εσείς, επιλέξατε εκείνα που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον και τα κατατάξατε στην λίστα με τα  δημοφιλέστερα.

Η Τζούλι Μασίνο έπειτα από αρκετό καιρό έκανε την εμφάνιση της και η αλήθεια είναι ότι τρομάξαμε να την γνωρίσουμε. Η δασκάλα φωνητικής θέλοντας να γυρίσει σελίδα στην ζωή της , άρχισε τις αλλαγές από την εξωτερική της εμφάνιση. Η Τζούλι Μασίνο δεν έχασε μόνο τα περιττά κιλά, αλλά άλλαξε και το στυλ στα μαλλιά της.

Μπορεί εκείνη να μην παραδέχεται ότι είναι έγκυος, ωστόσο η φουσκωμένη κοιλίτσα της την πρόδωσε. Ο λόγος για την κόρη του αφεντικού της Φόρμουλα 1 Bernie Ecclestone, Petra , η οποία είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία James Stunt και σύντομα θα γίνουν γονείς.

Το «Dolce Vita» είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία και όλοι θυμούνται τους πρωταγωνιστές του. Τα χρόνια έχουν περάσει και οι ηθοποιοί έχουν μεγαλώσει και έχουν αλλάξει. Πως είναι σήμερα η τηλεοπτική «Ντορίτα», κατά κόσμο Κατερίνα Ζιώγου; Εμείς σας την δείξαμε και εσείς θέλατε να δείτε πως είναι σήμερα.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να λείπει αυτή την εβδομάδα από την λίστα με τα δημοφιλέστερα θέματα του gossip-tv.gr. Η παρουσιάστρια δεν άντεξε άλλο και μέσα από την εκπομπή της έστειλε το δικό της μήνυμα στον Αντώνη Ρέμο. «Πόσο ακόμα θα κρατιέμαι νέα για να τα πούμε από κοντά;». Με αυτό τον τρόπο, η Ελένη ήθελε να παρακαλέσει τον φίλο της να πάει στην εκπομπή της για να τα πουν από κοντά.

Η showbiz όμως δεν έχει μόνο ευχάριστα. Ο θάνατος γνωστού τραγουδιστή, κέντρισε το ενδιαφέρον σας και θέλατε να μάθετε με ποιον τρόπο ο Mitch Lucker του συγκροτήματος Suicide Silence, έφυγε από την ζωή.

Την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψουμε με νέα καυτά θέμα που σίγουρα θα συζητηθούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved