Κωνσταντίνος Σκορδάλης: «Είναι σημαντικό που με την Νίνα βρήκαμε τον τρόπο να διαχωρίσουμε τα πράγματα και τους ρόλους μας»
Showbiz

Κωνσταντίνος Σκορδάλης: «Είναι σημαντικό που με την Νίνα βρήκαμε τον τρόπο να διαχωρίσουμε τα πράγματα και τους ρόλους μας»

Ο Κωνσταντίνος Σκορδάλης μίλησε σε συνέντευξή του για την νέα δουλειά που ετοιμάζει στο «Casablanca».

«Είναι μια προσπάθεια που κάνω με τον Γιώργο Βάλαρη, στον οποίο ανήκει και το κόνσεπτ της μουσικής παράστασης. Είναι το multi-show club, με πολλές εναλλασσόμενες εικόνες και ενσταντανέ των ηθοποιών. Πρωταγωνιστούν οι Ζωζώ Σαπουντζάκη, Ναταλία Δραγούμη και Νατάσα Καλογρίδη. Σκοπός μας είναι σε αυτή τη δύσκολη φάση, να υπάρχει φθηνή διασκέδαση». Σημαντικό είναι επίσης ότι ακόμα συνεργάζεται με την εν διαστάσει σύζυγό του Νίνα Λοτσάρη. «Με την Νίνα έχουμε αναπτύξει απίστευτους κώδικες επικοινωνίας, που δύσκολα θα σπάσουν. Αλλά και πάλι έχουν να κάνουν ένα με διαχωρισμό ρόλων και με όρια. Είναι πολύ σημαντικό ότι την έχουμε μαζί τη δουλειά. Ξέρουμε ποιο είναι το κοινό καλό. Είναι σημαντικό τα παιδιά μας να έχουν γονείς που τους προσφέρουν μια όσο το δυνατόν πιο σωστή διαβίωση. Το αν είναι δύσκολο ή εύκολο δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι βρήκαμε τον τρόπο να διαχωρίσουμε τα πράγματα και τους ρόλους μας, ώστε να πετυχαίνουμε το στόχο μας», δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ». Τι ετοιμάζουν; «Το παιδικό έργο του Oscar Wilde "Ο εγωιστής γίγαντας", με μαέστρο τον Πυλαρινό. Παίζουν ο Κωνστανίνος Καζάκος και μια πλειάδα γνωστών ηθοποιών».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved