Γιώργος Τσαλίκης:  «Θα ήθελα να έχω λίγο περισσότερο χρόνο για πρόβες»
Showbiz

Γιώργος Τσαλίκης: «Θα ήθελα να έχω λίγο περισσότερο χρόνο για πρόβες»

Μπορεί η πρεμιέρα του Dancing with the stars να αναβλήθηκε για την ερχόμενη εβδομάδα, όμως ο Γιώργος Τσαλίκης εξέφρασε τις ανησυχίες του.

Ο τραγουδιστής θέλησε να τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους αναρτώντας τόσο στην προσωπική του σελίδα στο facebook όσο και στο twitter τις παρακάτω σκέψεις: «Σαν Γιώργος αν και δέχτηκα με πολλή χαρά, θα ήθελα να έχω λίγο περισσότερο χρόνο για πρόβες να δώσω ότι καλύτερο μπορώ ..Όμως δυστυχώς ή ευτυχώς (μιας και όποιος έχει δουλειά δεν έχει το δικαίωμα πια να παραπονιέται) δεν υπάρχει καθόλου χρόνος με τα 5ημερα στο μαγαζί μέχρι το ξημέρωμα και το τρέξιμο με τα παιδιά που θέλουν προσοχή και παρουσία.. Θέλω όμως να το ζήσω και να το χαρώ όσο μπορέσω σα μαθητής σε κάτι εντελώς καινούργιο ..Επίσης σκέφτομαι ότι σ αυτά τα άσχημα που επικρατούν οι τηλεθεατές έχουν ανάγκη τη διασκέδαση για να ξεχαστούν, περισσότερο από ποτέ, μιας και οι ειδήσεις που απεικονίζουν τη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουμε, μας θλίβουν και μας πιέζουν ...Άρα σκάσε Γιώργο μπες στο χορό και χόρεψε για ένα χαρούμενο αποτέλεσμα , γιατί όλοι είμαστε πηγμένοι στην τελική.. και πάνω απ όλα φυσικά ο σκοπός είναι ιερός με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τα έσοδα και θα δοθούν στα παιδάκια του "make a wish"...Ουφ.. Τα είπα ...Φίλοι μου λοιπόν, Καλημέρα σας !

Υ.Γ: το κλίμα στο show είναι πολύ καλό και πιστεύω ότι όποιος το δει θα γουστάρει και θα "ταξιδέψει" μαζί μας σ αυτή τη προσπάθεια ..

Φιλιά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved