Αποκλειστικό: Ηλίας Βρεττός: «Δεν έχω χορέψει ποτέ στην ζωή μου»
Showbiz

Αποκλειστικό: Ηλίας Βρεττός: «Δεν έχω χορέψει ποτέ στην ζωή μου»

Σε λίγες ώρες ξεκινάει το πολυσυζητημένο  «Dancing with the stars» και οι διαγωνιζόμενοι είναι έτοιμοι να χορέψουν στο παρκέ. Εμείς, «τρυπώσαμε» στις πρόβες του Ηλία Βρεττού και σας μεταφέρουμε όλα όσα είδαμε.

Ο Ηλίας Βρεττός και η παρτενέρ του η Κλωντιάννα έφτασαν μαζί στην σχολή όπου έκαναν την πρόβα τους. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι οι δύο τους έχουν χημεία και κατά την διάρκεια της χορογραφίας τους τα αστεία δεν είχαν σταματημό. «Η σχέση μου με τον χορό ήταν ανύπαρκτη. Δεν έχω χορέψει ποτέ στην ζωή μου, εκτός από μια, δυο φορές σε κάποιες δουλειές που μου είχε ζητηθεί να κάνω κάτι μικρά πράγματα σε χορογραφίες . Κατά τ’ άλλα ούτε είχα κάνει ποτέ μαθήματα χορού , ούτε είχα καμία ιδιαίτερη σχέση . Βέβαια έχω σχέση με την μουσική και με τον ρυθμό και αυτό βοηθάει στο ν’ αντιληφθείς καλύτερα κάποια πράγματα. Παρ’ ολ’ αυτά είναι πολύ δύσκολα και μου φαίνονται κινέζικα γιατί υπάρχει ένας βομβαρδισμός πληροφοριών στο κεφάλι μου και προσπαθούμε μέσα σε μια βδομάδα να χορέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και όταν δεν έχεις χορέψει ποτέ αυτό είναι πολύ δύσκολο», αποκάλυψε στo gossip-tv.gr ο Ηλίας Βρεττός.

Μπορεί ο τραγουδιστής να μην είχε χορέψει ποτέ στην ζωή του μέχρι τώρα, ωστόσο καταβάλει μεγάλη προσπάθεια , κάνει αρκετές ώρες την ημέρα πρόβα και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που πηγαίνει σχεδόν άυπνος , αφού ταυτόχρονα εμφανίζεται και στο «ANODOS». «Κάνουμε τέσσερις με πέντε ώρες πρόβα την ημέρα. Τις ημέρες που δεν δουλεύω είναι πιο εύκολο. Τις ημέρες όμως που δουλεύω και τελειώνω στις έξι το πρωί είναι δύσκολο επειδή με την Κλωντιάννα κάνουμε νωρίς πρόβες και κοιμάμαι λίγο. Έτσι στην πρόβα εκείνες της ημέρες συνήθως ψιλοσέρνομαι, αλλά τις μέρες που δεν δουλεύω προσπαθούμε ν’ αναπληρώσουμε αυτό το κενό».

- Είσαι έτοιμος για το πρώτο live της Κυριακής;

«Έχουμε ρίξει πάρα πολύ δουλειά με την Κλωντιάννα , η οποία είναι εξαιρετική και σαν δασκάλα και σαν άνθρωπος. Απ ‘ότι βλέπουμε στις πρόβες μέχρι στιγμής είναι καλό το αποτέλεσμα και ελπίζουμε να τα πάμε καλά και στο live γιατί κάτω από συνθήκες άγχους τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εγώ σίγουρα θα έχω άγχος όχι επειδή θα πρέπει να κάνω κάτι για το οποίο δεν αισθάνομαι σίγουρος , αλλά επειδή δεν το ξέρω καλά και θα πρέπει να το κάνω σε μια live εκπομπή οπότε είναι αγχωτικό».

- Σε αγχώνουν κάποια άλλα ζευγάρια;

«Μέχρι στιγμής δεν έχω μπει στο τρυπάκι του ανταγωνισμού. Στην πορεία ίσως αλλάξει αυτό. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που το έχουν πιο πολύ από εμένα και έχουν κάνει περισσότερο χορό. Αυτό που δεν θα ήθελα να πω είναι ότι κάποιος προσπάθησε περισσότερο από εμένα. Θέλω να προσπαθήσω περισσότερο απ’ όλους, θέλω να φτάσω στα κόκκινα τον εαυτό μου για να βγάλω όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα και ο καλύτερος ας νικήσει»

- Μέχρι που θέλεις να φτάσεις στο Dancing;

«Όταν παίρνεις μέρος σ’ έναν διαγωνισμό θέλεις να πας όσο το δυνατόν καλύτερα και ειδικά όταν πέφτει τόση κούραση. Τόσο εμείς όσο και τα υπόλοιπα ζευγάρια έχουμε ρίξει πολύ ιδρώτα και προσπάθεια και ονειρευόμαστε να πάμε καλά και να παραμείνουμε στο show. Φυσικά αν είναι να νικήσουμε, ας νικήσουμε δεν θα σου πω ότι δεν το θέλω. Από εκεί και πέρα όλο αυτό που ζω είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία και θα το ζήσω στο έπακρον και ελπίζω να κρατήσει για πολύ»

Ο Ηλίας Βρεττός είναι αποφασισμένος αφού μπήκε στον χορό να χορέψει και μάλιστα είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Όπως μας αποκάλυψε οι πρόβες του για το Dancing του έχουν αλλάξει την καθημερινότητα και θα συνεχίσει να χορεύει και μετά το τέλος του show. «Ξυπνάω πρωί που δεν ξυπνούσα ποτέ και ξυπνάω με όρεξη ,με κέφι, με χαμόγελο γιατί ο χορός σου δίνει χαμόγελο και στις δύσκολες περιόδους που διανύουμε χρειαζόμαστε όλοι λίγο αισιοδοξία και χαμόγελο γιατί ο χορός σου το βγάζει αυτό και πραγματικά παιδιά χορέψτε για να γελάσετε. Εγώ θα κοιτάξω να το κρατήσω γιατί μου αρέσει πολύ».

Τέλος , η παρτενέρ του, η Κλωντιάννα Στόγια μας αποκάλυψε ότι ο Ηλίας είναι καλός και υπάκουος μαθητής και του έχει εμπιστοσύνη και γι’ αυτό όσο περνάει ο καιρός θα τον βάζει να κάνει όλο και πιο δύσκολα πράγματα, αφού οι δυο τους έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved