Ο γιος του Στέλιου Ρόκκου, Ανδρέας μιλάει για τον πατέρα του, τη ζωή του στην Κύπρο, τα παιδικά του χρόνια και τις γυναίκες που πέρασαν από το πλευρό του τραγουδιστή
Showbiz

Ο γιος του Στέλιου Ρόκκου, Ανδρέας μιλάει για τον πατέρα του, τη ζωή του στην Κύπρο, τα παιδικά του χρόνια και τις γυναίκες που πέρασαν από το πλευρό του τραγουδιστή

Τελικά δεν είναι μόνο η φωνή του ολόιδια με του πατέρα του Στέλιου Ρόκκου αλλά και το μυαλό του.

Ο λόγος, για τον Ανδρέα Ρόκκο, τον δευτερότοκο γιο του ροκ καλλιτέχνη ο οποίος ζει μόνιμα στη Κύπρο από τότε που η μητέρα του, Πωλίνα χώρισε οριστικά με τον πατέρα του. Πως είναι άραγε η σχέση του με τον πατέρα του.. και τι θυμάται από τα παιδικά του χρόνια; Τι είναι εκείνο που θυμάται από τον δεσμό του πατέρα του Στέλιου Ρόκκου και της Ρούλας Κορομηλά και ποια από τις συντρόφους του ήρθε πολύ κοντά; Τι λέει για τα τρία του αδέλφια; Ο Ανδρέας Ρόκκος, ανοίγει αποκλειστικά την καρδιά του στο ShowTime-cy και αποκαλύπτει πράγματα που για πρώτη φορά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

- Ανδρέα, τι είναι αυτό που θυμάσαι από τα παιδικά χρόνια με τον πατέρα σου Στέλιο Ρόκκο..;

Οι γονείς μου χώρισαν όταν εγώ ήμουν μόλις δύο χρονών και αν και πλέον οι δρόμοι τους χώρισαν, εντούτοις εκείνος δεν σταματούσε να παίρνει τηλέφωνο να θέλει να με ακούει, να μιλάμε και να μου κάνει τα εισιτήρια για να πηγαίνω κοντά του, πότε στην Αθήνα και πότε στην πανέμορφη Λήμνο.

- Υπήρξαν στιγμές που στα εφηβικά σου χρόνια είχες ανάγκη τον πατέρα σου όμως δεν τον είχες κοντά σου όπως κάθε παιδί χωρισμένων γονιών;

Η αλήθεια πως όχι. Κι αυτό γιατί έκανε με τέτοιο τρόπο την μεταξύ μας σχέση ώστε όσο μακριά κι αν βρισκόταν ήταν σαν να ήταν δίπλα μου ανά πάσα στιγμή. Είχε τον τρόπο του πάντα να είναι κοντά μου σαν Φύλακα Άγγελο. Θυμάμαι πολύ καλά μία φορά στη Λήμνο όταν έμπλεξα σε ένα καυγά με τέσσερις άλλους και εγώ ήμουν μόνος μου τότε είχα φάει αρκετό ξύλο και όταν το έμαθε από κάποιους εκεί, σήκωσε το νησί στο πόδι. Τότε χωρίς δεύτερη σκέψη τους βρήκε, τους πήρε τηλέφωνο και τους ζήτησε να έρθουν να μου ζητήσουν συγνώμη γιατί όταν άκουσε πως δεν έφταιγα αυτό ήταν που τον ενόχλησε περισσότερο. Αν έφταιγα πιστέψτε με θα με έβαζε να κάνω εγώ την κίνηση αυτή.

- Από τις γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του πατέρα σου ποιες θυμάσαι; Με ποιες είχες έρθει πιο κοντά...

«Με την Νικολέτα Τρίκη είχα έρθει πάρα πολύ κοντά γιατί την έζησα πιο πολύ απ όλες. Ήταν μαζί όταν εγώ ήμουν 10 ετών και μέχρι και τα 18 μου και πέρασα τα πάντα μαζί με την σχέση αυτή του πατέρα μου... Με την κυρία Κορομηλά, λίγα πράγματα θυμάμαι γιατί ήμουν πάρα πολύ μικρός. Αυτό που δεν πρόκειται να ξεχάσω με τίποτα ήταν πως ήταν μία απίστευτα αξιόλογη γυναίκα και θυμάμαι πολύ καλά πως ότι ήθελα ή ότι ζητούσα από τον πατέρα μου, παιχνίδια ή αυτοκινητάκια πάντα πήγαινε και μου τα έπαιρνε. Με την Λελέ (Έλενα Γκόφα) την τελευταία σύντροφο της ζωής του, επειδή είναι και μικρή σε ηλικία, είχαμε μια πολύ καλή σχέση. Συνεννοούμασταν πολύ πιο εύκολα. Με καταλάβαινε, εκπέμπαμε στα ίδια κύματα και ότι μ@λ@κί@ και αν έκανα... με καταλάβαινε αμέσως. Και φυσικά, δεν μπορούσα με τίποτα να την κοροϊδέψω. Ήταν γάτα... (γελάει)

- Από τους επώνυμους φίλους του πατέρα σου Σάκη Ρουβά, Αντώνη Βαρδή, Χρήστο Δάντη, Νίκο Μακρόπουλο, Πάολα ποιους είχες γνωρίσει; Τι θυμάσαι από αυτούς...

Με τον Σάκη Ρουβά έκανε ίσως ένα από τα ωραιότερα ντουέτα της καριέρας του αλλά πολύ καλή παρέα... Πήγαινα στο μαγαζί όπου εμφανιζόντουσαν τότε... αλλά συνήθως κοιμόμουν στα καμαρίνια και δεν θυμάμαι και αρκετά πράγματα... Αλλά την καλύτερη σχέση που είχα εγώ με επώνυμο φίλο του πατέρα μου ήταν ο Νίκος Μακρόπουλος. Καταρχάς, μου μαγείρευε το αγαπημένο μας φαγητό, όταν έλεγα πως... πεινούσα. Πατάτες τηγανητές. Αδυναμία του Νίκου Μακρόπουλου αλλά και δική μας, οι πατάτες τηγανιτές.. Ο Νίκος Μακρόπουλος με έμαθε να κάνω τρικς με την τράπουλα με τις ώρες και γενικά περάσαμε υπέροχα όταν ερχόταν διακοπές στην Λήμνο.

- Αλήθεια, με τα αδέλφια σου πως είναι οι σχέσεις σου; Δύο αγόρια και δύο κορίτσια από τέσσερις διαφορετικές σχέσεις - γάμους.

Δεν έχει σημασία ότι είναι από τέσσερις διαφορετικές σχέσεις - γάμους. Σε αυτό ευθύνεται ο πατέρας μου που τα κατάφερε και μας κράτησε όλους λες και είμαστε από την ίδια μάνα. Με τα κορίτσια δεν έχω την ίδια σχέση που έχω με τον αδελφό μου γιατί πολύ απλά με τον Δημήτρη μεγαλώσαμε σχεδόν μαζί... το ίδιο διάστημα και γνωριζόμαστε πολύ καλύτερα. Η αγάπη μου όμως και για τους τρεις είναι ίδια... είναι αίμα μου. Η Μέλια... είναι η πιο όμορφη μπέμπα του κόσμου. Όσο για την Δέσποινα, ήδη παίζει επαγγελματικά βόλεϊ και είναι πολύ καλή σαν την μητέρα της την Μαρία.

- O μπαμπάς σου.. ο Στέλιος Ρόκκος είναι από τους πιο αυθεντικούς ροκ καλλιτέχνες. Άτομο σταράτο, χύμα και αρκετά ανοιχτόμυαλος σε πολλά πράγματα. Αλήθεια, εσύ από ποιον πήρες;

Εγώ είμαι από άλλο... πλανήτη αλλά πιστεύω πως έχω πάρει αρκετά στοιχεία από τον χαρακτήρα του πατέρα μου. Ελπίζω όχι της ερωτικής του ζωής γιατί με βλέπω με αρκετούς γάμους και πολλά παιδιά. Θέλω να πιστεύω όμως πως όλα τα άλλα του χαρακτηριστικά στην προσωπικότητα του να τα έχω πάρει γιατί είναι από τους πιο σωστούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Είναι αυθεντικός... Λιμνιώτης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved