Βάνα Μπάρμπα:Η κόρη της, η Ελένη Μενεγάκη και ο Νίκος Τσικλακίδης
Showbiz

Βάνα Μπάρμπα:Η κόρη της, η Ελένη Μενεγάκη και ο Νίκος Τσικλακίδης

Η Βάνα Μπάρμπα σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για την κόρης, Φαίδρα, τον σύντροφό της, Νίκος Τσικλακίδης και φυσικά την κόντρα της με την Ελένη Μενεγάκη.

“Θα ήθελα να μεγαλώσω την Φαίδρα σε μια κλασσική οικογένεια. Με βαραίνουν πολύ οι ενοχές. Θα προτιμούσα να έχει μαζί της τη μαμά και τον μπαμπά, όχι να είναι η ζωή της μοιρασμένη σε δυο σπίτια. Και πάλι καλά είμαστε, γιατί έχω πολύ καλές σχέσεις με τον μπαμπά της. Αυτό είναι το μοναδικό λάθος που δεν θα ξανάκανα στη ζωή μου. Θεωρούσα ότι ήμουν ανίκανη να συμμετάσχω σε αυτό που λέγεται η οικογένεια” δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα.

“Η Φαίδρα δεν θέλει ούτε να παντρευτώ ούτε να αποκτήσει αδερφάκια. Φοβάται να μην της πάρουν τη μαμά της. Θέλει να είμαστε οι δυο μας. Τον Νίκο τον βλέπει ανταγωνιστικά. Την αφήνει να τον πλησιάσει μόνη της, να έχει εκείνη το πάνω χέρι” αποκάλυψε η ηθοποιός για την Φαίδρα και τη σχέση που έχει με τον σύντροφό της. “Είμαι πολύ ευχαριστημένη τώρα με τον Νίκο. Είμαι πολύ καλό παιδί. Νιώθουμε ήδη σαν παντρεμένοι. Θέλει να παντρευτούμε αλλά εγώ του λέω να περιμένουμε λίγο ακόμα” είπε η Βάνα για την σχέση με τον αγαπημένο της.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στην κόντρα της με την Ελένη Μενεγάκη. “Δεν αλλάζει η άποψή μου ότι είναι υπερτιμημένη. Είναι μια περσόνα λαμπερή και γλυκύτατη, αλλά αυτή η υπερέκθεση κάποια στιγμή σε καίει. Δεν είπα ότι είναι κακή στη δουλειά της. Θα ήθελα να τη δω όμως να ασχολείται και με πιο σοβαρά θέματα. Και εγώ πάντως τη χαζεύω το πρωί, μου αρέσει, απλά πιστεύω ότι πρέπει να κάνει και ένα βήμα παραπέρα” δήλωσε σε συνέντευξή της στο “Down Town”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved