Σοφία Μουτίδου: «Μπορεί να πήγαινα με την Ατζελίνα Τζολί»
Showbiz

Σοφία Μουτίδου: «Μπορεί να πήγαινα με την Ατζελίνα Τζολί»

Η Σοφία Μουτίδου ήταν καλεσμένη σήμερα στο «Πρωινό mou» και η κουβέντα έφτασε σε δύο παλαιότερες δηλώσεις της ηθοποιού περί ομοφυλοφιλίας.

«Το θεωρω πάρα πολύ φυσικό να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος. Είναι μια σεξουαλική επιλογή που δεν με αφορά. Το παιδί μου θα το λάτρευα (αν ήταν gay). Εδώ αγαπάω ομοφυλόφιλους που δεν είναι το παιδί μου!", είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός! Και συμπλήρωσε: «Έχω πει ότι δεν θα είχα πρόβλημα αν το παιδί μου ήταν ομοφυλόφιλο. Θα χαιρόμουν, θα ήμουν μια χαρά.Θέλω να πω ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, γιατί η ομοφυλοφιλία είναι ένα θέμα που δεν είναι πλέον ταμπού. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τόσο "μοντέρνα" όσο φαίνονται. Έχω μεγαλώσει με ομοφυλόφιλους και το θεωρώ φυσικό, είναι μια σεξουαλική επιλογή που δεν με αφορά. Το παιδί μου, δε, θα το λάτρευα, εδώ αγαπάω ομοφυλόφιλους που δεν είναι το παιδί μου...»

Όσο δε για τηνδήλωσή της ότι θα κοιμόταν με την Αντζελίνα Ζολί, η ηθοποιός είπε: "Μπορεί να πήγαινα με την Αντζελίνα Ζολί. Μου αρέσει τόσο πολύ που είχα πει αυτό το πράγμα".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved