Κωνσταντίνος Αργυρός: Μιλά για τις εμφανίσεις του στο REX
Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μιλά για τις εμφανίσεις του στο REX

Για το πως νιώθει για τις εμφανίσεις του στο REX μαζί με τον Νίνο και την Άντζελα Δημητρίου μίλησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Μπαίνοντας στο REX δεν μπορείς παρά να νιώσεις θαυμασμό και σεβασμό, αφού σε αυτό το χώρο έχουν τραγουδήσει κορυφαία ονόματα του χώρου. Είναι άκρως τιμητικό για εμάς που ο κύριος Μαροσούλης κάνει αυτή την «διαφορετική» πρόταση για τον φετινό χειμώνα, με ένα νεανικό σχήμα και την Άντζελα Δημητρίου σε ρόλο-έκπληξη στο πρόγραμμα» ανέφερε στο Hello.

Μάλιστα ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και για όσους μιλούν για το ρίσκο της συγκεκριμένης συνεργασίας, δεδομένης της γενικότερης κρίσης στη νύχτα. «Ποιο σχήμα δεν είναι ρίσκο τον φετινό χειμώνα; Ας μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα και ας σκεφτούμε ρομαντικά και αισιόδοξα, όσο και αν οι μέρες που ζούμε δεν βοηθούν. Ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής και θα μιλήσει για όλα αυτά στο τέλος της σεζόν» δήλωσε.

Όσο για την συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου, τόνισε: Μια λέξη μου έρχεται στο νου όταν ακούω το όνομα Άντζελα Δημητρίου «μεγάλα τραγούδια». Ερμηνευμένα μοναδικά απ την αυθεντική λαϊκή φωνή αυτής της μεγάλης τραγουδίστριας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved