Βέρα Κρούσκα: Επιστρέφει στο σανίδι
Showbiz

Βέρα Κρούσκα: Επιστρέφει στο σανίδι

Μετά από απουσία τριών χρόνων (στο σανίδι), η Βέρα Κρούσκα είπε το «ναι» σε μια κωμωδία -διά χειρός Σταμάτη Φασουλή- που «είναι αφιερωμένη εξαιρετικά σε μια Ελλάδα η οποία πέφτει συνέχεια του... θανατά, αλλά ποτέ δεν τα τινάζει!».

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, όπως αναφέρει η Espresso, ανεβαίνει στο θέατρο «Δημήτρης Χορν» η κωμωδία του Άκη Δήμου «Οθων και Ποθούλα», στην οποία ο Σταμάτης Φασουλής βάζει τη σκηνοθετική του σφραγίδα, κρατάει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ στο πλευρό του έχει τη Βέρα Κρούσκα.

Πρόκειται για μια ακριβοθώρητη ηθοποιό (με την έννοια ότι κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις) που έχει στο ενεργητικό της σημαντικές δουλειές στο θέατρο και στο σινεμά και κάθε φορά που αποφασίζει να εκτεθεί στο σανίδι θα πρέπει πρώτα απ' όλα να τη «γεμίζει» ο ρόλος.

Η Βέρα Κρούσκα μιλώντας στην για τη νέα θεατρική δουλειά της τονίζει πως ο Σταμάτης Φασουλής είναι εγγύηση για την ποιότητα και την επιτυχία μιας παράστασης και αποκαλύπτει πως αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που θα την ξαναδούμε στη σκηνή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved