Πρωταγωνιστής από τις «Αέρινες Σιωπές» δηλώνει: «Δανείστηκα για να βάλω βενζίνη και να γυρίσω σπίτι»
Showbiz

Πρωταγωνιστής από τις «Αέρινες Σιωπές» δηλώνει: «Δανείστηκα για να βάλω βενζίνη και να γυρίσω σπίτι»

Γνωστός ηθοποιός μιλά για την κρίση που έχει χτυπήσει το επάγγελμα του ηθοποιού, αλλά και το δράμα που περνά ο ίδιος.

Ο λόγος για τον... Βύρωνα Κολάση που υποδυόταν τον μοίραρχο Σαββίδη στη σειρά "Αέρινες Σιωπές" που προβάλλεται αυτή την εποχή σε επανάληψη από το MEGA.

«Υπήρχε στιγμή που δεν είχα λεφτά για τσιγάρα και δανείστηκα δέκα ευρώ από συνάδελφο για να βάλω βενζίνη στο αυτοκίνητό μου και να πάω στο σπίτι μου» τονίζει στην «Espresso» ο ηθοποιός, ο οποίος είναι και μέτοχος στις θεατρικές παραγωγές που έχουν ανέβει φέτος στο θέατρο "Ελυζέ". «Δεν θέλω να κλείσει το θέατρο, γιατί μαζί με μένα θα μείνουν χωρίς δουλειά άλλα επτά άτομα. Δεν θα πεινάω μόνο εγώ αλλά και οι συνεργάτες μου. Κοντεύω τα 60 και δεν ξέρω άλλη δουλειά να κάνω. Αν ήμουν στα 30 θα τα παρατούσα» υποστηρίζει.

Ο Βύρων Κολάσης ξεσπάει και κατά κάποιων ηθοποιών με λαϊκό έρεισμα που γεμίζουν τις τσέπες τους: «Ο κόσμος είναι μάλλον αφελής και πιστεύει καλλιτέχνες που υποκρίνονται τους τιμητές των πάντων, ενώ οι ίδιοι κάνουν χλιδάτη ζωή με κότερα και ανέσεις. Για μένα "λαϊκός" και "εμπορικός" ηθοποιός θα πει αυτός που ναι μεν έχει δόξα και βγάζει πολλά χρήματα, αλλά βοηθάει και ανθρώπους που έχουν ανάγκη με πράξεις και όχι με τα λόγια... Όλο αυτό το πράγμα είναι γελοίο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved