Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια στο ίδιο χωριό αλλά χώρια…!
Showbiz

Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια στο ίδιο χωριό αλλά χώρια…!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας στήνονται πολλά Χριστουγεννιάτικα χωριά.

Η Λάρισα φέτος έχει το δικό της χωριό του Αϊ Βασίλη το οποίο θα επισκεφθεί η αφρόκρεμα της showbiz. Εκεί θα βρεθεί και το ερωτευμένο ζευγάρι Χατζηγιάννη- Μακρυπούλια αλλά διαφορετικές ημέρες. Η σκεπαστή αγορά Νεάπολης Λάρισας έχει μεταμορφωθεί σε μια μαγευτική πολιτεία με τον Αϊ Βασίλη αλλά και γνωστούς μας τραγουδιστές και παρουσιαστές να αναλαμβάνουν ρόλο ξεναγού.

Η πρώτη μεγάλη συναυλία, με δωρεάν είσοδο θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Μεθαύριο, Παρασκευή ο

Παναγιώτης Μπουγιούρης θα διαβάσει στους μικρούς του φίλους το πολύ γλυκό παραμύθι «Η Φιφί και η Φωφώ» του Ευγένιου Τριβιζά. Στις 3 Δεκεμβρίου θα είναι εκεί η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και την άλλη μέρα η καλή της φίλης Ζέτα Μακρυπούλια θα ξεναγήσει μικρούς και μεγάλους. Εκείνη την ημέρα οι επισκέπτες θα συναντήσουν επίσης τη Φανή Χαλκιά και τον Αλέξη Γεωργούλη. Τις επόμενες ημέρες (5/12) ο Πασχάλης Τσαρούχας θα παρουσιάσει το δικό του παιδικό παραμύθι με ήρωα τον γνωστό και αγαπημένο πια Μπίλη Καντίλη. Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου οικοδεσπότες θα είναι η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Τη Δευτέρα 10 του μήνα συναυλία θα δώσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Στη συνέχεια εκεί θα βρεθούν οι Θεοφανία Παπαθωμά, Κώστας Κρομμύδας, Μαρί Κυριακού, Μάρα Μεϊμαρίδη, Τένια Μακρή, Νάσος Γαλακτερός, Ιωάννα Σουλιώτη, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Νίκος Μουρατίδης και πολλοί άλλοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved