Ζέτα Μακρυπούλια: Οι ερωτήσεις για τον γάμο, η λάθος εντύπωση και η ψυχανάλυση
Showbiz

Ζέτα Μακρυπούλια: Οι ερωτήσεις για τον γάμο, η λάθος εντύπωση και η ψυχανάλυση

Έχει κάνει πρόταση γάμου στην Ζέτα Μακρυπούλια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης; Τι απάντησε η ηθοποιός;

Η Ζέτα παραδέχτηκε πως με τον σύντροφό της υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων πάνω στο θέμα γάμος. Μπορεί οι περισσότεροι όπως είπε να νομίζουν πως με τον Μιχάλη το πάνε για γάμο, με βάση δηλώσεις εκείνου, όμως δεν είναι ακριβώς έτσι. «Απλώς κάποιες φορές είμαι πιο μαζεμένη γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει η σκέψη ότι αν πω κάτι παραπάνω την επόμενη μέρα θα με σχολιάζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ» τόνισε στο ΟΚ η Ζέτα. Μήπως έχει κάποια φοβία με τον γάμο; «Έχω αρκετές φοβίες, ανάμεσα στις οποίες είναι και ο φόβος της δέσμευσης ή μάλλον ήταν γιατί τώρα είμαι δεσμευμένη και μου αρέσει».

Πώς θα αντιδρούσε η Ζέτα σε περίπτωση απιστίας; «Είμαι πολύ αρνητική στην απιστία. Δεν υπάρχει λόγος να συγχωρήσεις κάποιον που σε απατά. Αν θέλει να είναι με άλλη είναι ελεύθερος να το κάνει. Μου έχει τύχει να τερματίσω μια σχέση επειδή αισθανόμουν ότι ερωτευόμουν κάποιον άλλο. Και προτίμησα να πω «φεύγω», ακριβώς για να μην τον απατήσω. Σε σοβαρή σχέση δεν έχω απατήσει ποτέ.»

Τι είναι αυτό που είχε οδηγήσει την ηθοποιό στο να πάει σε ψυχολόγο; «Η πρώτη που πήγε σε ψυχολόγο ήταν η Ελισάβετ. Αυτή μας μίλησε για την ψυχανάλυση και από τότε πηγαίνουμε και οι τρεις στην ίδια γιατρό. Με έχει βοηθήσει πολύ η ψυχανάλυση τον τρόπο που επικοινωνώ με τους άλλους γιατί ο εγωισμός είναι μεγάλη αρρώστια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved