Γιώργος Βασιλείου: «Μεγάλωσα με γιαγιά, θεία και μητριά»
Showbiz

Γιώργος Βασιλείου: «Μεγάλωσα με γιαγιά, θεία και μητριά»

Είναι οικείος και γνωστός σε όλους μας, ως Αστυνόμος Θεοχάρης, ωστόσο, δεν ξέρουμε πολλά πράγματα για τον Γιώργο Βασιλείου.

Ο ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στο περιοδικό Λοιπόν και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια: «Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 8 χρονών. Έχασα τον πατέρα μου, με τον οποίο έμενα μαζί, σε ηλικία 10 χρονών. Η μητέρα μου έκανε τη δική της οικογένεια. Μεγάλωσα με γιαγιά θεία και μητριά. Τρεις γυναίκες που έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου… Η μητέρα μου με μεγάλωσε μέχρι 8 χρονών… Με έβλεπε καμιά φορά, αλλά δεν είχαμε επαφές. Εγώ μεγάλωνα με τον πατέρα μου, που πέθανε 2 χρόνια μετά. Οπότε, αναγκάστηκα να αγωνιστώ από τα 10 μου σκληρά. Μοναχοπαίδι ήμουν».

Ο Γιώργος Βασιλείου μίλησε επίσης για την σχέση του με τη μητριά του: «Η μητριά μου ήταν μια θαυμάσια απλή γυναικούλα του χωριού, ήταν πολύ γλυκιά και δε μου χάλαγε ποτέ κανένα χατίρι. Με αγαπούσε πάρα πολύ, πραγματικά. Η θεία μου και η γιαγιά μου ήταν δύο πολιτισμένοι και μορφωμένοι άνθρωποι. Η θεία μου ήταν καθηγήτρια Αγγλικών και Μαθηματικών, δεν παντρεύτηκε και μεγάλωσε εμένα σαν να ήμουν παιδί της. Αφοσιώθηκε σ’ εμένα. Η γιαγιά μου, της οποίας όλη η οικογένεια ήταν στρατιωτικοί, μου μετέδωσε κάποιες αρχές στρατιωτικών… Την αποκαλούσα ‘μητέρα’. Με φρόντισε πολύ, με αγαπούσε. Δεν είχε δικά της παιδιά. Ο πατέρας μου παντρεύτηκε όταν ήμουν 8 χρονών, γιατί αισθανόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, και τον ‘έχασα’ στα 44 του. Καταλαβαίνεις τώρα στην επαρχία πώς μεγαλώνει ένα παιδί μόνο του. Στη Λαμία μεγάλωσα. Ευτυχώς, δεν είχα οικονομικά προβλήματα, γιατί η θεία μου με βοηθούσε, με συντηρούσε, στο ντύσιμό μου… δεν είχα παράπονο. Στα 15 μου άρχισα να γίνομαι άντρας και ήθελα τα δικά μου χρήματα. Έχω κάνει όλες τις δουλειές. Όπου έβρισκα δουλειά, παράλληλα με το σχολείο, δούλευα. Έβγαζα το χαρτζιλίκι μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved